Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Další Romové v Superstar

Autor: Romčátka , 3.12.2009

Česko Slovenskou SuperStar opustila Monika Bagárová
Bratislava, 30.11.2009 21:06, (ROMEA)


Monika Bagárová dnes nepostoupila do dalšího kola hudebního zápolení mladých talentů a musela se rozloučit s účastí v soutěži Česko Slovenské SuperStar. "Stopku" jí vystavili diváci soukromých televizí Nova a Markíza, kteří mladou zpěvačku v hlasování podpořili nejméně hlasy. V šestém bratislavském finále zazněly v neděli písničky z hudební stanice MTV.


Už těsně před rozhodujícím verdiktem bylo jasné, že jeden ze dvou Romů v soutěži vypadne. Leoš Mareš a Adéla Banášová si totiž jako poslední nechali na jevišti právě Bagárovou a Jana Bendiga.


"Děkuju všem lidem, které jsem tady mohla potkat. Bylo to krásné," řekla se slzami v očích nejlepší dívka z České republiky Monika Bagárová a zazpívala svou poslední píseň na pódiu Česko Slovenské SuperStar.


Pět účastníků SuperStar si tentokráte vybralo dvojici skladeb, které se staly populární díky hudební televizi MTV. Martin Chodúr v bratislavské Incheba areně zazpíval pomalejší píseň skupiny R.E.M. Everybody Hurts. Jako druhou si vybral rockovou skladbu Lennyho Kravitze Are You Gonna Go My Way. Výkon mladého Ostravana ale všechny členy poroty úplně nepřesvědčil. Chodúr si tak musel vyslechnout i kritiku, na níž v soutěži zatím nebyl zvyklý.


Popová skladba Justina Timberlakea Cry Me A River způsobil pro změnu problémy Miroslavu Šmajdovi, což bezprostředně po skončení nedělního vystoupení uznal sám. Mnohem lepší dojem zanechal po doznění posledních tónů rockové hymny Welcome To The Jungle od americké kapely Guns 'n' Roses, za kterou ho publikum odměnilo dlouhotrvajícím potleskem. Chválu si vyslechl i od členů poroty.


Ne právě povedený večer v neděli a smutný večer v pondělí zažila Monika Bagárová. Ani hit Fallin' od Alicie Keysové, ani Sweet Dreams od Beyoncé nepatřili k tomu nejzdařilejšímu, co televizní diváci i obecenstvo v bratislavské hale mohli slyšet. Tři ze čtyř porotců tipovali, že tentokrát soutěž opustí právě Bagárová.


Nevyrovnanost provázela i zpěv Jana Bendiga. Hit kapely Aha Take On Me v jeho provedení označila porotkyně Marta Jandová za Bendigův "nejhorší výkon v soutěži". Písničkou Why od zpěvačky Annie Lennoxové si ale porotce i diváky usmířil. Dominika Stará zvolila hit Avril Lavigneové Complicated a Erika Claptona Tears In Heaven.


Za hlavního kandidáta na vyřazení ze soutěže označily Moniku Bagárovou i české sázkové kanceláře. Bookmakeři ze společnosti Fortuna na ní vypsali kurs 1,5:1, konkurenční Tipsport její šanci na vypadnutí odhadl kursem 2:1. Na dalších dvou místech v "ohrožené" zóně se podle odborníků na sázky ocitli Dominika Stará a Miroslav Šmajda.


Soutěž vidělo v Česku téměř dva miliony diváků starších 15 let. Sledovanost na Slovensku nebyla v pondělí večer k dispozici.
Jméno Česko Slovenské SuperStar bude známo 20. prosince. V příštím finálovém kole budou porotci v sále - Dara Rolins, Marta Jandová, Paľo Habera a Ondřej Hejma - hodnotit, jak si soutěžící poradí s filmovými melodiemi.


ROMEA, ČTK
ROMEA

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1056 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.