Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

setkání jaro 2012

Autor: poplety , 26.2.2012

11. 2. 2012
TÉMA: kytičky z organzy
VYROBÍTE SI: originální brože či náušnice
PŘINESTE SI: organzu či jinou vhodnou látku, korálky na zdobení, jehlu, niť a komponenty na dokončení (zavírací špendlík či brožový můstek). Organzu bude možno v omezeném množství zakoupit přímo na kurzu.  



10. 3. 2012
TÉMA: velikonoce - dekorace
VYROBÍTE SI:  zdobená vajíčka či jiné velikonoční ozdoby
PŘINESTE SI:  potřeby pro výrobu velikonoční dekorace - (vyfouknutá) vajíčka, voskovky, špendlík zapíchnutý např. do tužky či jiné dřevěné tyčky – na zdobení vajíček, k zapůjčení bude držák na roztavení voskovek; polystyrenové vejce, špendlíky a stuhy – na falešný patchwork apod.


 


14. 4. 2012
TÉMA: kroužkování, ketlování
VYROBÍTE SI: náramek či náušnice z kroužků
PŘINESTE SI:  kroužky, kleštičky (nejlépe placaté, hladké), korálky a další komponenty… na předchozích setkáních se domluvíme na hromadném nákupu materiálu



5. 5. 2012
TÉMA: drhání
VYROBÍTE SI: ozdobu na nohu či ručku
PŘINESTE SI: různé provázky (z konopí, bavlny apod.) Materiál bude možno v omezeném množství nakoupit přímo na kurzu.



2. 6. 2012
TÉMA: textilní techniky – přenášení fota na textil, batikování, malování na textil
VYROBÍTE SI: originální tričko, textilní obrázek s vaší fotografií apod.
PŘINETE SI: tričko, látku či plátno, fotografie vytištěné na laserové tiskárně, barvy na textil. Médium pro přenos obrázku na textil bude k dispozici.




POKUD VÁS NĚKTERÉ Z TÉMAT ZAUJALO A ROZHODNETE SE HO PŘIJÍT VYZKOUŠET, NAHLAŠTE NÁM SVOU ÚČAST NA E-MAIL poplety@seznam.cz. Tento kontakt samozřejmě můžete použít i pro dotazy, připomínky či návrhy dalších témat, které by Vás zajímaly.



Setkání začíná vždy v 9:00 hodin ve Spolkovém domě ve Vlašimi a končí až odejde poslední vytrvalec (pokud však bude chtít tvořit až do nočních hodin, bude vyhozen a vše bude muset dodělat doma).
Pronájem přednáškového sálu stojí 300,- Kč/den a bude rozpočítán mezi účastníky... pokud tedy přivedete i přítele či kamarádku, sníží se vstupné na hlavu.

Materiál je nutno přinést vlastní neboť nedisponujeme dostatečnými společnými finančními prostředky k jejich hromadnému nákupu. Někdy je však možné odkoupit potřebný materiál od ostatních. Často se předem na předcházejícím setkání dohodneme a materiál společně dopředu podle nahlášené účasti koupíme.

Pokud tedy rádi tvoříte či se jen chcete odreagovat a trochu pokecat, přijďte mezi nás....
Poplety

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 2 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1584 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.