Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Vyrazte strávit dovolenou na Loket!

Přemýšlíte kam s dětmi na dovolenou? Už vás nudí ty samé hotelové pokoje, které navštěvujete každý rok?

Autor: 11Barčaa11 , 31.10.2017
Přemýšlíte kam s dětmi na dovolenou? Už vás nudí ty samé hotelové pokoje, které navštěvujete každý rok? Ať už jste zvyklí na dovolenou v Chorvatsku, Řecku či na některé z českých přehrad, buďte si jisti, že krásnou dovolenou nemusíte strávit nutně u vody. Na Loket můžete vyrazit jak v létě, tak na podzim, s dětmi i prarodiči, na dva dny nebo třeba na týden. Krásná příroda, historické stavby, naučné stezky – to vše pohromadě může být vaše nová rodinná dovolená.

Hrad Loket



Samozřejmě pokud někdy uslyšíte „Loket“ ve spojitosti s turistikou, jako první se vám vybaví krásný a rozlehlý středověký hrad nacházející se nad stejnojmenným městem v srdci Karlovarského Kraje. Mnoho naučných okruhů s průvodcem či bez, prohlídka obytných prostor, kde se před stovkami let procházeli vznešení rytíři nebo například mučírny jakožto místa využívání práva útrpného.

Děti můžou zaujmout přítomné postavičky z hradních pověstí, dospělí se pak mohou pokochat například rozsáhlou sbírkou cenného porcelánu. Celá rodina se pak může rozhlédnout z vysokých hradních věží, či se občerstvit a odpočinout si v příjemném a historií naplněném prostředí.

Krása široko daleko



Hrad Loket není jediný důvod, proč do této turisticky zajímavé destinace zavítat. Nádhernou krajinu v okolí města můžete procestovat pěšky nebo na kole. Najít zde můžete nespočet rozhleden či vyhlídek. Příroda je zde protkaná několika turistickými trasami s mnoha zajímavými zastávkami a hluboké nedotčené lesy jsou ideálním místem pro houbaření či relaxaci.


Jednoduše správná volba



Hledáte-li útulné a kvalitní ubytování v Lokti ve spojení s nedotčenou přírodou a velikým množstvím možností, jak atraktivně strávit čas společně s celou rodinou, Loket a okolí je pro vás ideální volbou. Bohatá nabídka aktivit pro děti, cestování a odpočinek – jakou dovolenou si na Lokti naplánujete, to už záleží jen na vás.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1870 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.