Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Jak a kde uskladnit věci?

Protože se stěhování většinou neodehrává ze dne na den, naopak celý proces může trvat i několik týdnů, je potřeba vymyslet, jak a kde uskladnit všechny věci při stěhování, aby vám nepřekážely.

Autor: 11Barčaa11 , 11.12.2017
Buď předtím, než je naložíte do auta a převezete do nového nebo i potom, co věci vyložíte v novém domě a nechcete je vybalovat hned. Pokud čeká stěhování i vás, následující tipy vám mohou pomoct.


1. Garáž je dobré místo na uskladnění věcí, pokud v ní máte dostatek prostoru


Zná to nejspíš každý, když stěhujete a zároveň v objektu stále bydlíte, není místa nazbyt. O krabice se zabalenými věcmi neustále zakopáváte a zažíváte ještě větší stres. Kolikrát do krabic i vlezete, protože si vzpomenete, že v nich máte oblíbenou knihu nebo šálu. Pokud tyto věci schováte do garáže, nebudou vás pokoušet k opětovnému vybalování a hlavně vám nebudou překážet. Důležité je mít v garáži sucho a dostatek místa. Uskladněné věci by však neměly řidiče omezit ve vyjíždění z garáže.


2. Věci ze stěhování můžete dočasně uskladnit na chalupě


Pokud garáží nedisponujete nebo v ní nemáte dostatek místa, může být dočasným řešením pro uskladnění věcí vaše chalupa. Tam budou věci nejen v bezpečí, nýbrž i nebudou nikomu překážet. Důležité však je, abyste to na chalupu neměli zbytečně daleko.


3. Využít můžete sklepní prostory, kde nebudou věci nikomu překážet


Uskladnit vaše věci však můžete mnohem blíže než v garáži nebo na chalupě. Co vyzkoušet sklep? V něm vám věci určitě nebudou překážet. Podmínkou je, aby byl sklep suchý a věci vám v něm nenavlhly.


4. Co zkusit o úschovu požádat vaše známé?


Pokud máte to srdce či dostatek drzosti, můžete o úschovu vašich věcí požádat vaše známé. V závislosti na tom, kolik toho máte, by mělo jít o hodně dobré známé, aby vám na to vůbec kývli.


5. Bez problému vaše věci uskladníte ve skladovacích kontejnerech


Pokud však nechcete své známé obtěžovat, nemáte sklep ani garáž a na chalupu to máte daleko, využít můžete skladovací kontejnery Diskont Depot, ve kterých si uložíte vše potřebné. Jejich velkou výhodou je, že získáte bezpečný a suchý prostor pro vaše věci, které vám doma, v garáži ani na chalupě nebudou překážet. Nechat si je tam můžete tak dlouho, jak potřebujete.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1889 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.