Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Dítě Váhy

23.9. - 23.10.

Autor: Bára + kluci 10/05 , 16.8.2005

Toto dítě je už od svého narození obdivováno pro svou krásu. Svým rozkošným úsměvem a pravidelnými rysy každého hned okouzlí.

Dítě Váhy je známo pro svou nerozhodnost. Jako rodiče mu nedávejte nikdy na vybranou a to zejména v očekávání jeho rychlého rozhodnutí. U dětí, na které se neustále naléhá, aby se rychle rozhodly, může vzniknout citová nerovnováha, díky níž tyto děti často vyrostou s neurózou týkající se nutnosti výběru.

Tyto děti jsou velice dobrosrdečné a za každé situace touží být spravedlivé. Děsí je, že by udělaly chybu nebo si utvořily nesprávný soud.

Jelikož děti narozené ve Váhách potřebují klid, ticho a odpočinek ve velkých dávkách, mnozí je obviňují z lenosti. Ve skutěčnosti však líní nejsou, spíše potřebují více času na načerpání síly.

Svým roztomilým chováním se tyto děti lehce dostanou pod kůži snad každému. Ale rodiče by si měli dát pozor, aby své dítě příliš nerozmazlovali, jelikož by se jim to nemuselo vyplatit v období, kdy začne dítě chodit do školy. Malé Váhy budou mít vždy obrovskou touhu po vědění, což může mnohým učitelům přelézt přes hlavu. Navíc tyto děti budou puntíčkáři v dodržování pravidel. Když si budou myslet, že se mýlíte, postaví se na stranu Vašeho nejhoršího nepřítele.

Pokud tyto dětě budou správně vychovávané, nebudou příliš rozmazlované, budou nejen výbornými studenty, ale i dětmi které svým rodičům budou dělat samé radosti.


Další horoskopy (Jak poznáme Váhy, Muž Váhy, Žena Váhy, Dítě Váhy, Váhy Nadřízený, Váhy Podřízený, Slavné osobnosti ve znamení Vah)

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1064 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.