Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

email Uzlovi

Autor: Beruška9 , 24.10.2007
Vážený pane doktore, pane kolego, dovoluji si reagovat na Váš článek uvedený v předmětu tohoto emailu a projevit tímto své rozhořčení. Situace na zdravotnickém trhu v Nizozemí je poněkud jiná, než-li ve Vašem podání (blud se sanitkami stojícícmi za rohem a realita s 30% plánovanými porody nízkorizikových domácích rodiček), ženy volící plánovaně domácí porody jsou většinou vzdělané a mají k tomuto kroku své důvody, domácí porod probíhá poněkud jiným způsobem, než-li popisujete (užíváte celkem dosti primitivní argument), kteří rodiče přemýšlejí nad očkováním (www.rozalio.cz), kdo zrušil v padesátých letech péči teréních porodních asistetntek (byla to komunistická totalita) a další.

Mohu sama srovnat sterilitu nemocnicčního porodu a čistotu domácícho porodu.

Věřím, že člověk vaší kapacity se příště nenechá strhnout lacinými společenskými klišé a bude šířit opravdové a reálné zprávy na společností očekávaný témata a ne bludy, které mohou veřejnost od osoby Vašeho kalibru mohou velmi mást a činit Vám samotného neinformovaným rétorem.

Zdravím Vás z Ov.

Mgr. MMB - matka Bruna narozeného v nemocnici medicinským programovaným porodem a matka Edgara, narozeného plánovaně a přirozeně doma v čisté posteli, klinická psycholožka, psychoterapeutka, soudní znalkyně.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1524 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.