Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník Akce
Veřejné akce týkající se porodů


[<<Předchozích 10] Články 1111 z 11 
 Porodnice Frýdlant 5Akce
Kopie ze souboru Porodnice_Frydlant.doc

Občané menších měst s rušením svých porodnic obvykle nesouhlasí, míra nesouhlasu ve frýdlantském výběžku je ale mimořádná, zvláště když zdejší lidé vědí, že jejich porodnice není finančně ztrátová. Na čtvrtek 19. června 2008 od 15 hodin, v čase zasedání místního zastupitelstva, svolávají proti zrušení porodnice demonstraci na náměstí před radnicí. V malé, občansky pasivní příhraniční oblasti, odkud se společenský život značně vytrácí, je takové veřejné shromáždění naprostou raritou!

Protože z Frýdlantu pocházím a tamní poměry znám a protože vím, kolika ženám v ČR možnost porodů v intimnějším prostředí chybí, považuji za svou povinnost takovou iniciativu podpořit. Dovoluji si obrátit se na Vás s prosbou, zda byste také nepřispěli svým krátce zformulovaným názorem na celou situaci. Pokud byste byli ochotni se k  problému vyjádřit, pošlete mi svá zamyšlení, postřehy či zkušenosti na adresu eva.labusova@seznam.cz 

Uveďte, prosím, svou profesi. Příspěvky odeslané do 18.6. 2008 do Frýdlantu doručím do začátku demonstrace, aby s uvedením Vašeho jména případně mohly veřejně zaznít. Pozdější příspěvky vyvěsím na svém webu.

 

S díky a pozdravem

 

Eva Labusová

www.evalabusova.cz

Více ...
Vložil: Rapiti dne 17.6.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
[<<Předchozích 10] Články 1111 z 11 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.