Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ A ZACHOVÁNÍ PŘÁTELSTVÍ


 Články 12 z 2 
 Pravidla 1PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ A ZACHOVÁNÍ PŘÁTELSTVÍ

Pravidla pro udělení a udržení si přátelství na dubnu 2004

(Inspirováno červencovkami 2006)

 

Znovu-udělení přátelství dřívějším AKTIVNÍM přátelům (platné pouze dočasně):

1. žadatel o znovu-udělení přátelství se pravidelně objevuje na diskuzi a to minimálně 1x týdně.

2. žadatel má vloženou fotku nebo článek v deníčkách s nejpozdějším datem 1.12.2006 (jako vložení příspěvku se nepočítá příspěvek do vzkazů)

 

Jestliže není splněna jedna z těchto podmínek, musí žadatel o znovu-udělení přátelství projít schválením většiny "dubňáčků".

 

Více ...
Vložil: Správcová duben04 dne 25.2.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Pravidla 2PRAVIDLA PRO UDĚLENÍ A ZACHOVÁNÍ PŘÁTELSTVÍ

Pravidla pro udělení a udržení si přátelství na dubnu 2004

(Inspirováno červencovkami 2006)

Pro nově příchozí:

Podmínkou udělení přátelství je aktivita na diskuzi PODLE VĚKU – DUBEN 2004 Přijďte mezi nás, abychom vás lépe poznaly a věděly, komu odhalíme naše fotky a soukromé záležitosti. O přátelství se po nějaké době hlasuje, vyjádřit se mohou všichni přátelé v deníčku. Rozhoduje názor většiny.

Pro stávající přátele:

- Vložit do svého alba minimálně jednu fotku za měsíc (nemáš-li digifoťák a nemůžeš-li si ho nikde půjčit, vlož do deníčku aspoň článek o tom, jak se máte, co děláte, co je u vás nového atd.)

- Jelikož je aktivita na diskuzi podmínkou přijetí, je současně i podmínkou setrvání mezi přáteli. Stávající přítel se na diskuzi musí objevit minimálně 1x týdně.

Deníček bude kontrolován za každý celý kalendářní měsíc. Diskuzi kontrolujeme průběžně všichni. Nedodržení výše uvedených pravidel znamená odebrání přátelství = vstupu do deníčku. Ve veřejně přístupném deníčku budou uvedena jména těch, kterým bylo odebráno přátelství. Každý si svou aktivitu v deníčku a na diskuzi hlídá sám. Není povinností správců upozorňovat vás na nějaké nedostatky předem.

Na předem hlášenou nepřítomnost na netu z důvodu stěhování, delšího pobytu mimo domov, výměny PC apod. BUDE, po domluvě se správcem, brán zřetel.

Při neplánovaném dlouhodobém výpadku internetu, popřípadě nepřítomnosti, dej vědět některému z dubňáčků a/nebo správci např. pomocí sms a vysvětli svoji situaci.

Pokud ti bude odebráno přátelství, jen proto, že jsi daný měsíc nestihla být na internetu, nic se neděje. Ukaž se na diskuzi a pošli aktuální fotku a/nebo článek o tom, co je u vás nového na denicek.dubnacku@seznam.cz a znovu si zažádej o přátelství, které ti bude poté, co správce vloží tvoji fotku nebo článek do deníčku, znovu uděleno.

Kdo nebude mít zájem být nadále přítelem, ať se ozve na denicek.dubnacku@seznam.cz a požádá správce o smazání deníku a alba.

Více ...
Vložil: Správcová duben04 dne 25.2.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 12 z 2 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.