Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Deník *Veselé příhody ze života
.....příhody ze života pochytané převážně na diskuzi.....


 Články 110 z 10 
 Příběhy ze života*Veselé příhody ze života

ZERAT.... manžel upatlal Martinky bundu vteřinovým lepidlem... koupila tedy acetonový odlakovač a vyčistila jí.....

Mmch jsme se nasmáli. Jak jsem ten flek z bundy dočistila, tak jsem volala M. ať si jde tu bundu vyzkoušet, ať vidíme, jestli to mlátí moc do očí a ona začala brečet, že si ji zkoušet nechce, aby jí nenamlátila do očí ~t~~t~~t~

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 4.5.2010| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příběhy ze života*Veselé příhody ze života

z diskuse 24.7.2008
REDÍ
24.7.2008 14:06:55 ..ještě jedna perlička pro pobavení. Něco jsem vymamlasila v kuchyni a sama pro sebe povídám:
"Já jsem praštěná!"
"..kde jsi praštěná, maminko?"
"Do hlavy!"
...po 3 minutách.... "Ukaž maminko, kde Tě to bolí? Ti to pofoukám.."
:-D:-D no nemám já praštěná zlaté dítě?

ONIKA
24.7.2008 15:30:25

Jen v rychlosti taky písnu něco pro pobavení :-)

Naši zahradu tvoří z rostlin pouze trávník :-) Jsem odpůrce veškěré jiné výsadby :-) ale Máťa mě ukecal a tak, že mu koupím kanadský borůvky :-)) Takže jednoho odpoledne jsme koupili dvě borůvky a postavili je od garáže... Večer povídám manželovi, jestli by mu vadilo, kdybych dětem vysadila někde v rohu borůvky. Reakce byla více než výmluvná a skoro i s ťukáním na čelo :-) ráno odjíždí manžel do práce a z dálky slyším otázku, cože to v té garáži je :-))) zdrhám z doslechu, ale Máťa bezelstně prozrazuje, že to jsou přece borůvky :-))) radši jsem se manžovi klidila z cesty :-)))
Večer jsme se pustili do sázení... kopala jsem do toho hnusnýho jílu, co tu máme a pro sebe si mumlala: Ty jo, za tohle nás táta zabije. Načež se Máťa na mě zadíval a pronesl: Mě nezabije. Tebe zabije. Ty kopeš. :-)))
No není to zlatíčko? :-)))
Více ...
Vložil: Norreen dne 24.7.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příběhy ze života*Veselé příhody ze života

EvaK
teď jsme tu chvilku zpívali písničky, já hrála na flétnu a Krýša měl svoji "hrací" flétnu taky. V průběhu hry ji rozmontoval a pak mu nehrála. Zahlásil, že se mu asi rozbila zvukovka :-D

Léňa
Danýsek perlí pořád, ale já to nestíhám zaznamenávat a mrzí mě to.
Teď naposledy se mě ptal, jestli bude Citronek černý, až se narodí. Tak jsem se ptala, jak na to přišel a on prý: NO, JAKO NA TÉ FOTCE... (UTZ)
Jinak má dotazy tipu MAMINKO, JSI MLADÁ? (~k~)
Anebo Maminko, máš veliký prsa?
Já: Mám
D: A předtím jsi měla malý?
Já: Ano
D: A máš dost velkou podprsenku, aby se ti tam ty prsa vešly??? (a hrabe mi do výstřihu, aby to zkontroloval.

Takže máme u nás celodenně veselo.
Jo, ještě třeba na ulici vykřikne MAMINKO, CHYTÍME TAMHLE TOHO PÁNA! BĚŽÍMÉÉÉÉÉ! A už mu je bohužel dobře rozumnět, takže lidi koukají, co se děje:-D

Ještě přidám po ránu jednu čůrací historku. Včera se Danýsek rozhodl, že se vyčůrá úplně sám bez mé asistence, ani stát jsem u něj nesměla. Tak jsem měla nakročeno pro hadr a po chvíli se opravdu ze záchoda ozvalo JÉÉÉ, POMOOOOOOC! Tak já zrychlila pro ten hadr, když mě Danýsek dostal slovy SPADLA MI TAM PONOŽKA! Takže já z mísy (kde už bylo načůráno...) lovila jeho fusekli. Nedokázal mi uspokojivě vysvětlit, jak se tam dostala... :-D
Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 19.1.2008| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příběhy ze života*Veselé příhody ze života

LÉŇA:

Jedna pro pobavení, Danýsek se v autě naučil říkat JEĎ ŠÁŠO VÁŠO! (MANŽEL JEDNOU ŘEKL JEĎ ŠÁŠO A VÁŠO SI TAM DANÝS PŘIDAL), TAK JSEM SE NA ÚNOROVÉ DISKUZI CHLUBILA, JAK MLUVÍ V AUTĚ NEJSLUŠNĚI (jiné děti opakují mnohem horší věci)
No a včera mu Pavel říká, ať to poví a Danýsek Jeď šášo Vášo...DO PRDELE! Tak jsem 10 minut koukala z okýnka, aby neviděl, jak se směju....

 

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 13.8.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příběhy ze života*Veselé příhody ze života

Marietta:

no a víc nevím, neb moje vykojená hlava fakt nefunguje... V té souvislosti mám úsměvnou historku do deníčku... Tenhle týden jsem "monomatka", Fany je s našima na chalupě a Jindra je s tchánovcema na Slovensku. Tuhle jsem volala na chalupu a mluvila jsem s mojí maminou, v pozadí jsem slyšela Fanču, tak se ptám: "A co děti, jak se mají?" A mamina na to: "Tady je teď jen jedno." A já se ptám: " A kde jste nechali Jindru? On je někde s dědou?" a mamina: "Ne, on je přeci na Slovensku...." tak asi takhle jsem teď na tom ;-)))) Ale jinak to šestinedělí fakt zvládám v pohodě :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

Petru

Jo ještě jsem zapomněla napsat, jak se mi zastavilo srdce - téměř - byla jsem v kuchyni, Martínek se plazil v obýváku na zemi /byl na bříšku/ a najednou na mě Eli volá helééé jsem na koníčkovi !!
tak se jdu kouknout na jakým koníčkovi a ona seděla Martínkovi na zádech!!!!!!!!!!!!! /naštěsí nedosedla úplně/ fakt infarktovej stav, ani jsem neječela, jen jsem tam apaticky stála a koukala jak drahouš zasahuje..ještě pár takových situací a jdu si pro pilulky :oD

drahoušova story ze včerejší noci..
bylo asi kolem jedný v noci, ležel , polospal a najednou jedním okem zahlídl stín v okně...(podotýkám, že bydlíme ve čtvrtým patře!! ), vyskočil z postele a ejhle,, dostala se mu tam kočka , schovala se za křesla, pak pod gauč a nakonec "odešla" střešním oknem... - zase podotýkám že je to 4.patro.
Fakt síla, stát se to mě, tak mě klepne, kočky totiž fakt nemusim :-(

 

Petru:
Naše Eli si dneska ráno dělala pořádek v hlavě :
"Filípek je bratranec,
Martínek je brácha,
Terezka je co? /ptá se mě/ , já říkám panenka -Eli říká Terezka je ségra,
a já jsem doktorka"...takový zakončení jsem tedy nečekala.. , čekala jsem něco obyčejnýho :-))) (např. já jsem ségra, sestřenice a další nepodstatný označení ..:oD)


 

LÉŇA:

Včera jsem si kupovala boty a šperky na tu svatbu (na poslední chvíli a měla jsem štěstí, že jsem obojí sehnala, už jsme začínala propadat panice...) a když sjem si zkoušela naušnice a přívěsek, tak Danýsek si tak poodstoupil a říká DÁDA KOUKÁ, MÁMA KRÁSNÁ JE! Tak mě to rozbulelo.
Zato u výtahu s epak vztekal, přetahoval se se mnou o klíče a utrhl mi přívěsek s plyšovou krávou. A okamžitě se rozbrečel a povídá (mezi vzlyky) DÁDA OPRAVÍ KRAVIČKU, DÁDA DOMA NÁŘADÍ MÁ. Tak jsem šla do kolen podruhé. Doma se to pokoušel opravit, samo miu to nešlo, tak to přinesl, přidržoval to u sebe a říká TROCHU TO DRŽÍ:-DDDD Mě se to pak povedlo nasadit zpátky, tak si teďka synátor myslí, že mi ji fakt opravil:_D

 

Petru:
Dneska se mě Ela ptala jak se bude Martínek jmenovat - ted když už je velikej - jestli to bude Pavel, Jirka , nebo kolega??? - nakonec to prej bude Matýsek :oDD, jsem ráda že nevymyslela něco nevkusnýho a je z toho Matýsek :-)))

 

Marietta:

Jindra měl úžasnou hlášku, šla jsem se osvěžit do bazénu, tak jsem si sundala tričko i kojící podprdu, abych si jí nenamočila a jen ve spodním dílu plavek a Jindra se na mě podíval a zeptal se, ty jdeš do bazénu jen..., zarazil se, zamyslel se a dodal,... v prsách?

 

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 22.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příhody ze života*Veselé příhody ze života

*Hanka* (stalo se 12.3.2006)

Včera tu byla kamarádka, přijeli se z Bečvy podívat jak vypadá sníh:-)) oni ho tam mají málo, ha, ha (v listopadu napadl a ještě neslezl), má dvě holčičky, Terezka chodí do první třídy a Adélce budou v květnu 4.
Když odcházeli, tak mi
Adélka povídá:"A kde ty máš děti?"
Romana:"Adélko, už jsi se ptala doma a říkala jsem ti, že teta žádné děti nemá."
Adélka:"A to je nemáš ani v bříšku?"
Já:"ne"
Adélka:"A kdy je tam budeš mít?"
Já:"nevím, ale až je tam budu mít tak ti to řeknu, jo?"
Terezka tak soucitně poznamenala:"Teta už měla dvě."
To bylo něco pro
Adélku:"A kde je máš? Proč už je nemáš? Kde jsou?"
Romana:"Adélo už mlč!! a oblíkej se."
Já:(nevěděla jsem co říct 3letému dítěti) "No, nevím, prostě někam zmizely."
Adéla:"A proč jsi je nehlídala?"
Romana:"Adélo už dost!"
Já:"no.... (co tak honem říct?) víš Adélko, já jsem nevěděla jak."
Adélka:"Že ty jsi zapomněla zavřít dveře?!"
Romana:"No, tak to by stačilo, tak už jdi a hlavně mlč!"
Já:" Ale to nám ještě něco řekni, ať se přiučíme."
a asi proto, že v bytě už jsme byli jen já a Kája (její manžel/tatínek), tak Adélka povídá:" A co se budeš s tatínkem
učit?"

No uznejte, že jsou ty děti úžasný? Romaně asi muselo být trapně, i když já jsem se spíš pobavila.

Takže, rada pro těhulky:

NEZAPOMEŇTE ZAVÍRAT DVEŘE! :-)) že mě to tenkrát nenapadlo!

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 17.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příhody ze života*Veselé příhody ze života

Kolus

Musím Vám napsat co ten náš Kubajs vyrábí. Dneska jsem mu dala k oběhu dušenou kuřecí nohu se zeleninou a vrtulky (ty on moc rád) a nechala ho tam s vidličkou, ať papá. Když u něj sedím a kontroluju tak maso plive (no možná, že když to nevidím tak taky a hází ho pesanům :-¨)) No šla sem čurat a když se vrátím, tak Kuban misku v klíně, jídlo částečně tam a částečně na zemi na psech (špicové trpaslíci - takže louououhé chlupy...). Tak mu říkám ty seš ale čuňátko, sakr jak to papáš. On na mě kouk a chrochrochro... Tak sem se začala smát... No to je teda výchova.
A druhá story. Kubina teď usíná až k mezi 9 a půl desátou, nezlobí, hajá ale jak mu padají očička tak je drží silou vůle a nespí, ale chce abysme tam někdo byl a povídal nebo hladil po hlavičce. No tak tam byl jeden den Tom a už tam byl skoro třičtvrtě hodiny. Pak přišel a popisoval průběh. Uspával na halí belí... když už to omílal asi po 20. a kluk spal (si myslel), tak přestal, koukal na něj, že pude dolu, vtom se kluk otočí, otevře oči a řekne MÁMA!! tak znova... zase chce jít pryč a zase otočka, oči jak tenisáky a Búbúbú, to už prej nevydržel a začal se smát. Tak ho jen hladil a potřetí to samý, pouze repertoár se změnil na mééé.
Druhý den se uspávala já a průběl byl tentýž, pouze s tím rozdílem, že se dítě domáhalo TÁTA!! zvířata byla taky

Evi*

Taky mám pěknou příhodu. Učím Médika jak dělá prasátko - chro chro, kravička bů bů, slepička ko ko, oslíček iá iá apod. Tak to opakovala pěkně svoji hatmatilkou, vesměs všechno bylo bů a koko a pak mě napadlo říct : A jak dělá Míša? A Médik řekla : papů! Tak jsem lehla

Léňa+Danýsek02/05
Danýsek si zase nejspíš dnes nemohl vzpomenout na slovo PODAT a tak ukázal na sýr a řekl HODIT!



Petru

My jsme dneska šly s Eli venku a ptala se mě kde je Sára (pes od známýho) tak jí říkám že Sára je na dvoře, a ona se mě zeptala jestli máme doma taky DVOŘ :-)))) tak jsem se taky pobavila :oD

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 16.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příhody ze života*Veselé příhody ze života

OSKARKA

Holky, nesháníte někdo takovej ten dětskej látkovej stan s tunelem? Já jsem ho Vendě přivezla z Německa a dneska jsem ho viděla v HM STUDIU - mají ho v akci za 598 (beruška nebo slon), nebo jen barevnej (nevypadá to jako zvířátko) za 399. Vím že něco podobnýho sháněla tenkrát Lucilka pro berušky, tak sem jen dávám tip :-)))
Jo a můj manžel (jak je takovej vyloženě technickej typ :-))), tak mě pobavil když mi volal že Vendě ten stan sestaví. Ptala jsem se, jestli to zvládne (je to klasickej látkovej dětskej stan s umělohmotnou konstrukcí) a on mi odpověděl (maje krabici s obrázkem před sebou!!!): NO TO SE JEN NAFOUKNE, NE? V tu chvíli mě to připadalo k pláči (že je fakt takovej antitalent na takový ty technický věci, počínaje výměnou žárovky a sháněním opraváře na cokoliv), ale dneska už se tomu směju...

 

OSKARKA

Jsem ráda že vás můj manžel pobavil :-)) Mě to úplně zkraje taky bavilo (ta jeho "PatoMatovina"), ovšem teď, skoro po 10 letech, je mi z toho někdy do breku....

 

OSKARKA

Holky, dneska jsem se pýřila ve videopůjčovně :-))) Šla jsem tam s Vendou vrátit DVD co si včera manža půjčil a paní za pultem (taková starší, tipuju kolem 60) mi říká: Tak vy patříte k tomu perfektnímu chlapovi?! Začala jsem se ohlížet, páč svého muže bych za perfektního neoznačila snad ani ve svatební den (tzn. v nejněžnějším rozpoložení :-))), ale bylo to fakt na mě! Paní mi začala vykládat, že ho strašně obdivuje jak on se stará o holčičku a jakej k ní má přístup, a že to se teda nevidí takovýhle chlapi, navíc ještě když vypadaj jako on (manža má 120kg, skoro 2 metry, zkérovanej plešatec), že je z něj úplně unešená...dokonce tolik, že chodí drbat někam na Babinet a že to tam musela napsat - že má zákazníka, kterej se výborně stará o dceru :o))))!!! Fakt jsem se rděla, i když jsem se snažila paní oponovat, že tak perfektní, jak vypadá, rozhodně není :-))) Ale nevěřila mi :-)))! Z manži se zřejmě stává idol nuselských žen v nejlepším věku :-)))!

 

EvaK

Oskarko, gratuluji k ideálnímu maželovi :))
Hele, nechceš se zeptat paní, zda nepotřebuje někoho na opravy v domácnosti, že bys jí tam manžela za nějakou korunu poslala- třeba kdyby paní potřebovala na zahradě postavit stan :))

 

OSKARKA

EviK, až nám tady v okolí otevřou nějakou jinou půjčovnu, tak tam manžu na takové ty drobné udržovací práce v domácnosti ráda pošlu :-))) On je fakt přeborník! Výměny žárovek (moje práce), instalace nového záchodového prkýnka (moje práce), malování zvlhlé zdi (moje práce)...je skutečně hodně všestranný :-)))!
Historku s tmelem jsem už vám tuším psala, ale kdybyste náhodou zapomněli: máme v kuchyni pod oknem takové ty "spížky", je to starej barák, takže pod oknem je vybouraná ta tlustá zeď a místo toho je tam úložnej prostor. Ovšem jsou tam občas pavouci, takže tam lezu vyjímečně. A když jsme se sem nastěhovali, tak jsem potřebovala udělat nějakou "stavební úpravičku" a říkám mu: V KUCHYNI POD OKNEM JE KYTOVACÍ TMEL, VYNDEJ MI HO PROSÍM. Holky, je to neuvěřitelné, ale on si otevřel okno a čuměl z prvního patra na dvorek..... Zřejmě měl pocit, že si kytovací tmel běžně spouštím třeba na provázku pod okno.... Jsem skutečně ZOUFALÁ MANŽELKA a až se jednou budu rozvádět a bude to soudit ženská, tak jsem rozvedená na první stání i bez majetkového vyrovnání :-))))

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 15.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příhody ze života*Veselé příhody ze života

OSKARKA

Manža mě dneska fakt pobavil. Přišla jsem z práce a položila jsem Vendulce řečnickou otázku TAK COPAK TI DAL TATÍNEK K OBĚDU? Odpověď jsem od ní fakt nečekala :-))) Ale chytil se toho manža a povídá NO TY KOLÍNKA. To už jsem čula zradu - v lednici totiž bylo nachystaný rizoto na dnešek a na zítřek kolínka k rajský (rajská byla na mrazáku). Takže jsem se zeptala s čím že ty kolínka chudák holčička měla a prej NO S TOU SMĚSÍ CO TAM BYLA VE SKLENIČCE. Takže Vendulka poobědvala rizoto a jako přílohu k tomu měla kolínka :-)))

 

JANINA

ja se vcera dozvedela, ze Thomasuv kamos bude slavit 40iny na lodi v Chorvatsku ... a pry se rozmysleli, zda s nebo bez zenskejch ...a pry bez, ze stejne vsechny nemuzou!
na to ja: a to ze nemuzou rozhodli chlapi a nebo se nekdo ptal?
T: no napr. Anja nemuze
ja: Anja nemuze? jak to ze ne?
T: no kvuli detem
ja: jak kvuli detem? nejmensi mimino budu mit tou dobou ja a Anja ma par km od baraku mamu, ktera ji muze hlidat (deti 2roky + 1/2roku)
T: eee ..hhmmmm ...nnoooo
ja: takze chlapi se rozhodli, ze zensky nemuzou a proto je to bez nich, super, ne ze bych trvala na tom s vama nekam jet, i pro nas to bude dovolena, kdyz vsichni nekam zmiznete na 5 dni, ale uvadite dost blby duvod, proc jedete sami. reknete preci rovnou, ze po dlouhe dobe chcete jako chlapi neco podniknout sami ....
T: hmmmmm ... ja to nerekl ....

.... znate to, ze jo? ....

 

MANDELINKA:

Musím vám napsat, kterak jsme se s Markem v sobotu zlomili smíchem - máme do PC zapojený klasický USB kabel, na foťák, telefon apod. a malá se k němu v sobotu připlazila, strčila ho do pusy a začla žvejkat. V ten moment naskočilo na PC "zařízení USB připraveno k použití" a za další moment "zařízení USB nerozeznáno":o) Váleli jsme se tu smíchy, fakt to bylo dobrý:o)

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 14.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Příhody ze života*Veselé příhody ze života

MANDELINKA - jejich SPG na veterině:

Doktorka mě poslala, resp. Marka, na spermio, na veterinu protože tady v Brně je tam totální kapacita, ono je to v areálu veteriny, tady je to obrovskej komplex a mají nejlepší laboratoře.

No a tak jsme tam šli, já s nim samo;-) no a už u vrátnice, říkáme že jdeme za docentem Věžníkem, vrátnej se smál pod fousy...;-) došli jsme tam, Prof. Doc. MUDr. Věžník CSc. se nás ujal (nevím jestli jsem mu nepřeházela tituly), byl mimořádně příjemnej a vtipnej, vyplnil s náma "dotazník" snad o všem, divím se, že se nezeptal i na číslo bot... to mě docela šokovalo, ptal se i na věci typu jestli měl někdy něco zlomenýho apod. No na strašně moc věci - jak často souložíme, kdy naposled, a nevím, asi 50 otázek tam měl v tom papíru. No a tak pak nás odeslal za sestrou, ta dala Markovi plastovej kelímek takovej ten velkej, půllitr a v tom tu skleněnou nádobku na sperma a Marek říka jako kam máme jít... a sestra hlásí - bohužel, my nejsme reprodukční centrum, nejsme zařízeni, takže na WC... tak jsme přišli k WC, tam v řadě stálo asi 5 chlapů, no dořvala by ses smíchy:o) tak říkám Márovi - pojď na dámský, tam nikdo nebude;-) no tak jsme zalezli na dámský WC a šli jsme na to:-[

a po ukončeni akce jsme šli zase chodbou k té sesterně, potkávali ty mladíky s těma stejnýma kelímkama... sestře Marek předal vzorek, zaplatil 500 kč... no a od té doby tvrdí, že jeden z jeho nejlepších zážitků je, když mu jeho žena (omlouvám se za výraz;-)) kouřila na veterině na dámských záchodcích a on za to zaplatil 500 kč:-D

OSKARKA (když byla na IUI – ze kterého se zadařila Vednulka)

……IUI je v pohodě. Manža tam šel ráno tuším na 8, odevzdal co měl a já přišla ve 12, zavedli mi pipetu a bylo. Vůbec jsem to necítila, nebylo to ani nijak nepříjemný - řekla bych že gyndařská prohlídka je nepříjemnější.

Ale vtipná byla doktorka z Iscare, když jsem k ní vlezla na tu inseminaci, tak mi ukázala tu pipetu plnou spermií a zeptala se mě JE TO VAŠE? Trošku jsem se zasekla a pak jí říkám JÁ TO TAKHLE NEPOZNÁM... A ona že myslela jen to, ať zkontroluju jméno na tý pipetě, jestli to opravdu souhlasí :-D. Už jsem myslela že po mě chce abych okem poznala manželovy spermie :-D.

Více ...
Vložil: Správce zamlklinek dne 14.6.2007| Bez komentářů | Přidej komentář | Poslat mailem
 Články 110 z 10 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.