Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Kořeněné pečené brambory

Autor: Jola1 , 30.10.2008 14:02:07
Kořeněné pečené brambory
Suroviny
1,5 kg malých brambor • 2 lžíce olivového oleje • sůl • pepř • 1 lžičku rozmarýnu a tymiánu • česnek podle chuti • 100 g anglické slaniny • 1 lžičku sladké nebo pálivé mleté papriky • zelenou petrželku •
Postup
Brambory vydrhneme pod tekoucí vodou, osušíme a rozkrájíme na čtvrtky. Plech vyložíme pečicím papírem, potřeme olejem, nasypeme na něj brambory, osolíme je a opepříme, posypeme rozmarýnem, tymiánem a podrcenými stroužky česneku. Zvolna pečeme při střední teplotě cca 20 minut. Pak přidáme na malé kostičky nakrájenou anglickou slaninu, lžičku mleté papriky a dopečeme. Během pečení brambory občas promícháme nebo protřeseme.
Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 446 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.