Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Marokánky

Autor: Taurík , 12.12.2010 12:28:14
Suroviny
250ml smetany na šlehání • 140 cukru • 60g hladké mouky • 250g sekaných mandlí • 100g pomerančové kandované kůry • • •
Postup
Já to vařím rovnou všechno včetně mandlí a té kůry, takže uvařit na blemcavou kaši a pak to kydat lžičkou na pečící papír, péct asi 15 minut na 160 stupňů, dokud nezačnou zlátnout špičky :o))

A nedělám teda takové ty klasické placičky, ale vyjdou z toho takové kopečky hrudečky (s těmi mandličkami a tou kůrou to ani jinak nejde).

Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 431 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.