Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Kapr trochu jinak

Autor: únor07 , 12.8.2008 18:17:26
Suroviny
Připravíme marinádu: • 4 pol. lžíce tatarské omáčky • 1 po. lžíce hořčice • 1 pol. lžíce soli • 1/2 lžíce mlet. pepře • 1/2 lžíce mlet. papriky • 1 pol. lžíce solamilu • 1 pol. lžíce drceného kmínu • česnek dle chuti • šťáva z 1/2 citronu • půl dl. piva • • Na obalení: polohrubá mouka smíchaná s grilovacím kořením
Postup



Kapra naporcujeme na tzv. podkovy (já dělám jen z pulek)

Porce kapra vložíme do marinády, kde ho ponecháme 24 hodin, potom obalíme a vložíme do rozpáleného oleje. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.

Dobrou chuť:o)

Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 456 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.