| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

Zlín film festival 2018

Ve dnech od 25. května do 2. června 2018 ožije Zlín již 58. ročníkem Zlín Film Festivalu, který je nejen největší kulturní akcí pořádanou ve Zlínském kraji, ale současně také nejstarší a největší filmovou přehlídkou svého druhu na světě.
Kdy:25.5.2018 - 2.6.2018 (je možné přijít kdykoliv)
Kde:Golden Apple Cinema - nám. Míru 174, 760 01 Zlín
Region:Zlín
Popis:Ve dnech od 25. května do 2. června 2018 ožije Zlín již 58. ročníkem Zlín Film Festivalu, který je nejen největší kulturní akcí pořádanou ve Zlínském kraji, ale současně také nejstarší a největší filmovou přehlídkou svého druhu na světě. Každoročně jeho filmový program, doprovodné akce a jedinečná atmosféra přilákají do regionu přes sto tisíc malých i velkých návštěvníků.

V roce 2018 se hlavním tématem stane československý film pro děti a mládež u příležitosti 100 let české státnosti. Tato rozsáhlá filmová sekce bude doplněna rakouským filmovým okénkem, které připomene stejné výročí našeho jižního souseda, se kterým jsme sdíleli řadu století v bývalé monarchii. Přirozeným protipólem tradiční evropské kinematografii bude uvedení sekce věnované americkému nezávislému filmu pro mládež.

Filmoví fanoušci se stejně jako v přechozích letech mohou těšit na bezmála 350 zajímavých snímků pro děti a mládež, evropské první filmy, animovanou tvorbu a studentské filmy a mnoho dalších v soutěžní i mimosoutěžní sekci. Festivalové projekce se uskutečňují nejen ve Zlíně, ale také v řadě dalších měst České republiky.

Bohatý doprovodný program na návštěvníky čeká takřka na každém místě v centru města. Jedná se nejen o řadu divadelních představení, koncertů, workshopů, odborných přednášek, výstav, interaktivních a benefičních programů, ale také spoustu sportovních, společenských a dalších akcí pro celou rodinu.
Mapa:
GPS:49°13'35.854”N, 17°40'5.596”E
Pořadatel:FILMFEST s.r.o.
WWW:https://www.zlinfest.cz
Email:festival@zlinfest.cz
Vložil: Barbora Skoumalová
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.