| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Hledání 

SAUNOVÉ CEREMONIÁLY V AQUACENTRU ŠUTKA

Dopřejte tělu příjemné prohřátí a blahodárné účinky saunových ceremoniálů v Aquacentru Šutka. Ve čtvrtek 18. 10. zažijte zábavný relax v rámci saunových ceremoniálů s rozmanitou tématikou. Zážitkové saunové ceremoniály můžete vyzkoušet od 15:00.
Kdy:18.10.2018
Region:Praha 8
Popis:S podzimními dny a sychravým počasím přichází ten správný čas na relax a odpočinek. Dopřejte svému tělu příjemné prohřátí a blahodárné účinky saunových ceremoniálů v Aquacentru Šutka. Ve čtvrtek 18. 10. 2018 zažijte zábavný relax v rámci saunových ceremoniálů s rozmanitou tématikou. Zážitkové saunové ceremoniály můžete vyzkoušet od 15:00 do 20:00h. Program doplní také zábavná soutěž Windstorm Master – soutěž o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra Šutka a Beachklubu Ládví. Nechte se hýčkat a navštivte saunu i páru Aquacentra Šutka!

Podzim je tu a tak není lepšího plánu než vyrazit na příjemné relaxační saunové ceremoniály do Aquacentra Šutka, a to ve čtvrtek 18. 10. 2018. Přijďte nabrat tolik potřebnou energii a dopřát si odpočinek. Profesionální saunéři pomocí víření horkého vzduchu, polévání kamenů aromatickou přírodní esencí a dalším procedurám Vám představí novou dimenzi saunování. Budou připraveny různé typy saunových ceremoniálů na témata, jako jsou Odpolední kávička, Americký relax, Mexičan nebo Chicago. V 15:30 a 18:15 se všichni odvážlivci budou moci předvést a vyzkoušet svou sílu v rámci soutěže Windstorm Master - soutěže o nejsilnější mávnutí ručníkem o volné vstupy do Aquacentra. V páře se můžete nechat hýčkat beauty procedurou s využitím povzbuzujícího a relaxačního peelingu.

Saunové ceremoniály v Aquacentru Šutka spojují blahodárné účinky saunování, relaxaci a odpočinek společně s výjimečným zážitkem a nevšední show. Zážitkovému saunování bude v Aquacentru Šutka vyčleněna vždy jedna sauna a jedna pára. Ostatní bude funkční dle běžného provozu. Veškerý program saunových ceremoniálů je zahrnut do běžné ceny vstupného.

Veškeré bližší informace o této, ale i mnoha jiných akcích naleznete na webových stránkách www.sutka.eu nebo na www.facebook.com/AquacentrumSutka.
Informaci o zpracování osobních údajů společností TRADE CENTRE PRAHA, a.s., IČO 004 09 316, ke kterému dochází v průběhu pořádání akcí v Aquacentru Šutka, si přečtěte na odkazu www.sutka.eu/fotografie-na-akcich-v-prostoru-aquacentra.
Mapa:
GPS:50°7'38.363”N, 14°25'58.832”E
Pořadatel:TRADE CENTRE PRAHA
WWW:https://www.facebook.com/PlatyzNarodni37/
Email:chalupar@yahoo.com
Vložil: Kamil Chalupa
Názory k aktivitě (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

zpět

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě

Fotky podle věku

Poslední fotky z emailového průvodce rodičovstvím.

ValinkaKubaADÉLKAADELINKAmiláček ADELINKAADÉLKA☺VikiBříško

Emailový průvodce rodičovstvím je zdarma pro všechny rodiče od početí do 6 let věku.

Přihlásit k odběru

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.