Girili |
|
(3.4.2012 11:31:01) Delate nekdo? Je potreba recept nejak upravit oproti normlani? Jsou na to nejake figle? Na jaky program zapinate? Co s hnetacimi haky? Vyndavate je v urcite fazi programu? Z kolika masa to bude do pekarny tak akorat? Mam Moulinex Baguette XXL, ve ktere se da pect chleb o velikosti 750-1500g.
Nechce se mi s tim moc patlat a rada bych si to pekarnou zjednodusila, kdyz uz ji mam, ale aby to zas za neco stalo.
A pokud mate nejaky dobry recept na zdravy chleba, ktery se vam v teto pekarne dari, budu za nej rada. Mne se dari vzdy jen s velmi tvrdou kurkou, prestoze nastavuji ten nejnizsi stupen propeceni.
Diky moc za tipy!
|
Mysterious |
|
(3.4.2012 12:58:47) Pekla jsem jen párkrát, a to z toho důvodu, že sice sekaná chuťově výborná, nevysouší se tolik jako v troubě, ale nevymyslela jsem, co s háky - respektivě háky jsem vyndala, a příšerným způsobem se mi připekla na hřídelky uvnitř nádoby, musela jsem pak nádobu dlouho odmáčet a drhnout. Taky se nádoba hodně zamastí, musela jsem ji mýt Jarem, i když se správně mýt saponátem nemá.
|
|
Delete |
|
(3.4.2012 14:06:20) My ji tak pečeme pravidelně, muž našel nějaký recept na netu a ten používá. Bohužel netuším který.
Hnětače určitě nevyndavá, to neděláme ani u chleba.
A pečeme z kila masa, vejde se akorát.
|
Girili |
|
(3.4.2012 14:24:30) Diky za odpovedi. Pokusim se to tedy nejak spachat.
|
Marie-Ellena |
|
(3.4.2012 14:43:16) Sekanou jsem tedy ještě v pekárně nedělala, ale u nás je nejoblíbenější tenhle chleba, který se umotá a nakyne v pekárně a dodělá v troubě a i když ho někam vezu jako "dárek" na ochutnání, všem chutná. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=88865
|
Girili |
|
(3.4.2012 14:58:23) Dekuji!
|
|
|
|
|
|