x x |
|
(12.6.2012 21:15:37) Ahoj všem, kdo pečou v domácí pekárně. Bereme sebou na dovču domácí pekárnu a ráda bych vždycky využila odložený start, tj. vše naházím do pekárny - vodu se směsí a navolím několik hodin odložení. Nevím ale, co se stane s těmi kvasnicemi, kteří přijdou do styku s vodou? Peču v pohodě, ale zatím jsem nezkoušela, co to udělá. Víte někdo? Nakyne to pak? Díky.
|
Suza007 |
|
(13.6.2012 9:30:15) Žubko, ale ony ty kvasnice nepřijdou do styku s vodou. Do domácí pekárny dám napřed vodu, nato mouku a navrch kvasnice. Teď mě napadlo, že v některých chlebových směsích jsou kvasnice už namíchány, takže možná trochu do styku s vodou přijdou, ale nikdy se mi nestalo, že by se chleba nepovedl kvůli odloženému startu.
|
|
|