| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Trouba do nové kuchyně

 Celkem 8 názorů.
 jalinka 


Téma: Trouba do nové kuchyně 

(7.7.2013 23:27:49)
Holky, vím, že tady je řada vášnivých a zkušených kuchařek a pekařek a tak bych vás chtěla poprosit o radu.

Stará kuchyň definitivně dosloužila, dáváme dohromady novou a já přemýšlím nad tím, jakou pořídit troubu. Doteď jsem pekla v prastaré elektrické příšernosti s netěsnícími dvířky a v nových modelech a funkcích se nevyznám.

Často peču buchty, cukroví, maso, v troubě dělám ryby, guláše, dušené maso, pizzu... Co byste si pořídily? Načetla jsem, že teď mají trouby i nějaké samočištění, že v některých se dá péct i v páře. Konkrétní dotazy:

Pečou ty parní trouby i bez páry?
Existuje trouba, ve které se dá i ohřívat, abych nemusela pořizovat i mikrovlnku?
S jakým modelem jste vy osobně spokojené (mělo by to být vestavné).

Děkuju za jakékoliv rady, tipy, postřehy. Je to nějak všechno narychlo a musím se rozhodnout docela brzo.
 Ikula 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 5:51:21)
Já si asi před 3 lety pořídila pyrolytickou (samočistící) a horkovzdušnou. Jsem s tím nesmírně spokojená, čas od času spustím pyrolýzu a pak troubu jenom vytřu hadříkem, žádné drhnutí nic. Horkovzduch mi přijde také praktický, třeba maso je z něj mnohem víc šťavnaté, můžu péct i několik plechů nad sebou - třeba u té pizzy, tu jsme dřív jedli na etapy.
Pára to je vyšší kategorie, s tím zkušenosti nemám.
 Kopřiva Dvoudomá 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 7:32:08)
Mám úplně obyčejnou troubu, pravý horkovzduch, k tomu nahoře gril.
Peču hodně, hlavně chleba, pečivo, koláče, muffiny, sem tam maso, taky dusím v troubě.
Spokojenost maximální.
 Vítr z hor 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 9:49:35)
Hodně peču (chleba, maso, zapékám brambory), dělám více pokrmů v malém množství, takže mám 2 trouby, jednu normální s horkovzduchem, jednu úplně malou s grilem. Absolutně žádné vychytávky, místo automatiky a pyrolýzy mám prostě dvě, avšak obyč trouby.
 :-) zaregistrovaná 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 12:48:37)
holky, z trochu jiného soudku - peču poprvé celozrnný chleba, na kolik stupňů to dáváte? Je to první vzorek, zatím ve formě srnčího hřbetu, tak tápu. Díky za radu!
 jalinka 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 9:57:27)
Děkuju, a do jaké byste šly značky?
 ronniev 


Re: Jakou troubu do nové kuchyně?  

(8.7.2013 12:29:13)
Já mám Whirlpool, horkovzduch, normální pečení a gril. Jde to porůznu kombinovat. Nemůžu si ji vynachválit. Taky má funkci rychlého pečení na pizzu (tu my tedy skoro nejíme, ale na rozpékání předvčerejších rohlíků je geniální:-)) a má funkci udržování teploty (35 a 60 stupňů), takže i když vařím slavnostní oběd pro 15 příbuzných, nic mi nevystydne. To považuju za nejlepší vychytávku ~;)
S parní ti bohužel neporadím, s tou žádné zkušenosti nemám.
 Tabitha+2 


Jalinka 

(9.7.2013 1:00:58)
Pred casem jsem zakladala toto tema, ale nikdo mi neodpovedel a navic se divam, ze bylo smazano..

Nasla jsem zrejme co potrebuji..take hodlam vypustit v nove kuchyni mikrovlnu..ptala jsem se vyrobce, tak by mel byt mozny i ohrev hotoveho pokrmu..

AEG BS731440NM

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.