vertigo |
|
(18.2.2014 16:19:52) Včera se mi podařilo rozlít v batohu smetanu (ke šlehání 33%, pokud to má na něco vliv). Hned jak jsem to zjistila, jsem smetanu vylila a batoh vyprala. Nejdřív na 30°C s pracím práškem, pak na 40°C s práškem a octem a nakonec na 40°C s práškem a aviváží. Ale batoh pořád smrdí jako zkyslý mlíko! Nemáte někdo nějakou radu co s tím? Nebo ho musím vyhodit? Díky!
|
janna001 |
|
(18.2.2014 17:08:45) Bože, já čtu "co s páchnoucím batoletem"!
|
kukuřice | •
|
(18.2.2014 17:10:35) já taky
|
|
Albar |
|
(18.2.2014 17:21:17) Taky jsem přemýšlela, čím jí to batole páchne
|
|
Citronove koliesko |
|
(18.2.2014 17:26:32) Ja takisto. Na mobile je to mrnave. Bola som zvedava co jej poradia
|
|
daba+holčička |
|
(18.2.2014 18:13:10) já taky, to by bylo jednodušší
já bych zkusila žlučový mejdlo, to je na mastný dobrý
|
|
|
*Hanka* & Lucinka |
|
(18.2.2014 20:06:20) taky jsem četla "co s páchnoucím batoletem"!
|
|
Merylin5 |
|
(18.2.2014 21:42:27) Já taky.
|
|
|