Hanka36 |
|
(8.4.2014 19:41:02) Prosím o vaše ozkoušené recepty na králíka. Jak ho máte nejraději? Dneska jsem po letech králíka koupila a nechci ho pokazit, přece jenom to není levná záležitost. Děkuju všem předem!!!!
|
HelenaPa |
|
(8.4.2014 19:50:18) Peču na hromadě cibule, kterou pak s výpekem rozmixuju na omáčku. Ani nešpikuju. K tomu šťouchané brambory.
|
|
anexa |
|
(8.4.2014 20:14:25) Buď ho dělám jako svíčkovou, nebo na cibuli s česnekem (hodně česnekem potřu králíka) s br. kaší
|
|
Eva + Klárka2/07 |
|
(8.4.2014 20:40:25) dělá manžel a takto: hodně prošpikuje, pak na sádle cibulka do hněda, na to králík, sůl, česnek. a péct. je výborný
|
Lida | •
|
(13.2.2016 15:45:41) Rikam tomu veprovy kralik maso osolim opeprim pokminunu hodne pokrajim cesnekem icibuli muzete pridat oloupane pokrajene jablko udela vybkrnou stavu a k tomu dam pect veprovy mozne je i uzeny bucek pecene je vyborna s bramborovym knedlikem a zelim nebo satem
|
|
|
tussi | •
|
(8.4.2014 22:50:25) Z pacek delame rizky. Z hrudniku omacky, treba svickovou, rajcatovou, na paprice, s mrkvi ... Pater od hrudniku dolu bud pecu na cibuli, nebo na kmine... Nebo vykostim zadni packy a udelam spizy. Z jatry a bucku je super pastika. Plice, ledviny, srdce pomelu a udelam omacku ke knedlikum.
Osobne mi chut kralika a cesneku nejde dokupy, a ani polivku z kralika nedelam.
|
|
Radka + 2 | •
|
(9.4.2014 8:13:29) Den předem, osolit, potřít lisovaným česnekem, vložit do remosky, položit na něj plátky slaniny a zalít rozpuštěným máslem (celým). Druhý den dát v té remosce péct. Podává se se šťouchanými brambory, kaší nebo bramborovými či chlupatými knedlíky a zelím. Neznám nic lepšího, děláme už jen tuto verzi. Mňam
|
|
|