Kamisi |
|
(3.2.2016 9:06:08) Mám taky novou indukci dva měsíce a chvilku mi trvalo, než jsem vychytala, jak na to. Jídla, která se připalovala, vařím od začátku vaření na stupni max.6, stačí i 5, denně vaříme ovesnou kaši a takhle se nepřipálí, jakmile jsem netrpělivá a přidám stupně, připálí se. Ohřev vody na těstoviny, polívku, je fantasticky rychlý na "P", pak zase stáhnu na 5-6.
Měla jsem z indukce strach, přešla jsem na ní z plynu, ale teď jsem nadšená, vaření je mnohem rychlejší.
Jen jsem byla překvapená, že je na indukci potřeba úplně jiné nádobí, všechny Zepttery a jim podobné jsem nechala muži.
|
Kamisi |
|
(3.2.2016 9:10:46) Jo a hranolky jsou vynikající, když se dělají v troubě. Tedy my děláme mražené, ne vlastní z brambor.
|
LenkaMad |
|
(3.2.2016 9:48:08) Taky dělám většinou hranolky v troubě . Tentokrát jsem je výjimečně dělala na pánvi - právě proto abych vyzkoušela tu indukci .
|
Babsi+2 |
|
(3.2.2016 12:37:18) Musíš mít všechno připraveno a nakrájeno předem,jako v televizi. Na plyn jsem postavila slaninu, mezitím si nakrájela cibuli a to prostě s indukcí nejde.
|
radka | •
|
(3.2.2016 14:09:10) takže z toho vychází, že lepší (rchlejší) je plyn, protože k času varu na indukci musíš připočíst čas na přípravu potravin (které na plynu děláš za pochodu)
|
|
Madigan |
|
(3.2.2016 20:02:00) Pokud používáš indukci jen na maximální výkon, tak samozřejmě musíš mít suroviny nachystané předem. Indukce má více stupňů regulace, zkus použít nějaký nižší ( já mám 10 stupňů a mezistupně) takže když dám cibulku na 4 a než mi začne sklovatět, nakrájím slaninu atd... Opět asi bude problém jinde než v indukci. Opravdu bádání nad pohlavím anděla.
|
|
|
|
|
|