Fren |
|
(28.6.2017 23:07:25) tak jsem ze zvědavosti oba zkoukla a zhrozila se - tolik peněz za takovou hrůzu - trvá to dlouho,než má dř.uhlí správnou teplotu a něco se může začít dít,no krok zpět prostě.O mnoha dalších záporech tohoto typu grilování jsem už psala výše
Za ty prachy bych šla do plynáku s lávovými kameny a ty el.kontaktní grily jsou taky super,dělají na mase takové ty klasické mřížky,stejky jsou hotové za několik mlo minut,no nesrovnatelné i co se financí týče.
|
Fren |
|
(29.6.2017 9:18:18) v kuchyni mám grilů několik - v MT, v klas.troubě;
nám se z toho kontakt.grilu ze začátku kouří,používali jsme ho nyní podruhé a už radši venku,poprvé jsme to taky zkoušeli doma-v zimě,no a hrůza,zasmrděnej celý barák
JO, to je obvyklý argument,že ohen je ohen,ale dnes už máme ještě radši naše zdraví a taky pohodlnější,komfortnější a rychlejší přípravu,ne že mi maso bude vysychat hodinu na grilu
Právě kvůli tomu ohni máme tzv. přenosné ohniště,to je boží, občas napíchnem spekáčky a jedem,mnammm,no a pak už jen přikládáme dřevo, koukáme do ohně a popíjíme nějaký ten dobrý mok
|
neznámá |
|
(29.6.2017 9:26:44) Čoveče, el. k. grilu jsem na chuŤ nepřišla, bereme ho jako nouzovku na dovolenou, ale na "opravdové" grilování to není. Nějak nás nenadchli ani grily s roštem, konkrétně Webera (nebo jak se to píše) máme doma a přijde nám, že dřevěné uhlí je z masa cítit, obzvlášť pokud se uzavře poklopem. Vyhovuje nám klasika - krb s kamennou deskou a topit dřívím.
Fakt ti někdy maso na grilu vysychalo hodinu? TO asi nebude chyba grilu, ne?
Kdyby někdo věděl o přenosném ohništi s kamenem, moc bych to ocenila. Ráda bych druhý menší gril pro malé grilování a nějak nemůžu nic kloudného sehnat.
|
Fren |
|
(29.6.2017 9:34:05) přenosný gril s kamenem? My máme přenosné ohniště za 999,-,ale dá se tam topi bud dřívím nebo tím dř.uhlím a přesto se dá mřížka,na které můžeš teda grilovat ta masa; na koukání do živého ohně je tohle super-je lehoučky,hned se pak může uklidit; ale přenosný s kamenem,to nevím
hele, jámaso hodinu negrilovala,ale viděla jsem to takhle v praxi+dlouhá doba,než se u toho dř.uhlí dostaneš do bodu,ideálního,kdy je vhodné nad tím začít něco grilovat.Ten kontakt.gril je na masové steaky a na maso vůbec fakt super.
|
neznámá |
|
(29.6.2017 9:39:53) Já právě někde zahlídla přenosné ohniště s kamenem, celkem hezky - kovaný a hlavně vychytaný z jedné strany se nechala přidat z boku stěna, aby tolik neunikalo teplo a kamen se líp nahříval. Cena snad 5tis. DO toho bych šla, ale nemůžu ho zaboha najít.
Nojo, někdy chvilku trvá, než gril nahřeješ, ale samotné grilování je už otázka pár minut. Já vím, že kontaktní gril není špatný, taky ho máme doma, bereme ho na dovolenou, ale opravdové grilování to není, no.
|
Fren |
|
(29.6.2017 9:54:13) já mám opravdově "nagrilované" stejně nejradši ty "pšekáčky" - pěkně nad ohněm na klacku, to ostatní mi přijde jen jako cosi,no zrovna to letí,každý chce steaky,ale mě to tak nějak nechává v klidu
|
|
|
|
|
|
|