Rodinová |
|
(2.9.2017 17:46:03) Dělám to furt stejně , prosím inspiraci.
Mám obligátní kuře a krkovici. A pokud možno z ingrediencí, co mám doma, tedy běžně k dosažení.
Dík
|
K_at |
|
(2.9.2017 17:47:54) Rodinová, já postupně přešla na úplný jednoduchý věci. takže klasika je rozmačkaný česnek, nějaká bylinka, oliváč a nechat to v tom ležet. Případně jogurt, česnek, bylinky.
|
Rodinová |
|
(2.9.2017 17:54:29) S cesnekem jsem nikdy moc neuspela. Taky to delam pepr, sul a olej, obcas pokapu citronem a obcas tam vrazim nejaky prumyslovy koreni, smes. Chtela bych neco prevratnyho
|
libik |
|
(2.9.2017 18:05:16) no tak pogugli, pivo, víno, jogurt, mlíko
|
Rodinová |
|
(2.9.2017 18:12:56) To jsem lina, a chtela jsem neco osvedceneho idealne na Rodine a ne rady strycka gugla
|
|
|
Ráchel, 3 děti |
|
(2.9.2017 23:10:46) zkus sušený česnek
|
|
|
|
libik |
|
(2.9.2017 17:48:25) já s tím asi neprorazím, ale nejvíc ze všeho mi chutná JENOM maso (osolené, opepřené, v oleji)
|
Půlka psa |
|
(2.9.2017 18:27:52) Já vždycky myslela, že jsi vegetarián. Sůl, pepř, olej bez masa :-D
|
libik |
|
(2.9.2017 18:31:32) Já nejím grilovačky, ale takto jsem to s úspěchem nakládala ještě před dvěma lety. 8 let jsem nejedla maso, to je pravda, ale pak přišly v roce 2002 jiný starosti. Dneska to pozřu, nakonec žijeme ve dvou a dítě je predátor
|
|
|
|
Gabi444 |
|
(2.9.2017 18:14:58) Po vsech moznych smakuladach mame nejradsi sul a pepr.
|
jak |
|
(2.9.2017 18:18:16) Jogurt, sul, pepr a cesnek. Nebo jen olej a pepr a italsky bylinky.
|
Gabi444 |
|
(2.9.2017 18:46:17) A ten jogurt pak nejak oplachujete nebo otirate pred grilovanim?
|
|
|
|
žiraf |
|
(2.9.2017 18:51:59) olej, víno + nějaká bylinka.
|
|
sarmi |
|
(2.9.2017 18:56:36) koreni gyros, olej, trochu cesneku...
|
|
breburda71 |
|
(2.9.2017 19:02:06) Sůl nedávám, někdo mi říkal, že pak vytáhne z masa vodu, tak když nakládám přes noc, dávám pepř, olivový olej, chilli papričky,někdy česnek, ke konci citron a bylinky..před grilováním ( nebo i těsně po grilování) posolím..
|
|
|