| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Grilování

 Celkem 4 názorů.
 jů 


Téma: Grilování 

(14.8.2020 22:24:00)
Hezký večer, dejte tip na dobrou grilování krkovičku. Nakládáte předem? Názory se různí... děkuji
 Kaipa 


Re: Grilování 

(15.8.2020 0:00:07)
Nejprve pochválím výběr masa, z vepřového je krkovice nej. Po letech grilování jsem přišla na to, že není potřeba přebít chuť masa, a proto používám jen sůl a pepř. Ovšem naprosto bezkonkurenční je použití tenderizéru. A grilovat na lávovém kameni. Pak je to luxus.
Nakládám klidně 4 dny předem do oleje, soli a pepře. Pepř používám hrubozrnný. Taky je móda maso nesolit (až na talíři), že sůl z něj vytáhne vodu, párkrát jsem to zkusila, ale nechutnalo nám to, maso nešlo dosolit.
 wer 


Re: Grilování 

(15.8.2020 8:57:43)
olej, česnek, trochu soli

nebo olej, sůl, tymián
 Okolík 


Re: Grilování 

(15.8.2020 10:03:41)
Krkovici máme všichni moc rádi. Nakládáme ji 1-2 dny předem do oleje s koupenou nesolenou a nepikantní směsí koření na grilování. Běžec bohužel nedám, kupujeme ji v obchodě na vsi s potřebami na grilování.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.