jů |
|
(14.8.2020 22:24:00) Hezký večer, dejte tip na dobrou grilování krkovičku. Nakládáte předem? Názory se různí... děkuji
|
Kaipa |
|
(15.8.2020 0:00:07) Nejprve pochválím výběr masa, z vepřového je krkovice nej. Po letech grilování jsem přišla na to, že není potřeba přebít chuť masa, a proto používám jen sůl a pepř. Ovšem naprosto bezkonkurenční je použití tenderizéru. A grilovat na lávovém kameni. Pak je to luxus. Nakládám klidně 4 dny předem do oleje, soli a pepře. Pepř používám hrubozrnný. Taky je móda maso nesolit (až na talíři), že sůl z něj vytáhne vodu, párkrát jsem to zkusila, ale nechutnalo nám to, maso nešlo dosolit.
|
|
wer |
|
(15.8.2020 8:57:43) olej, česnek, trochu soli
nebo olej, sůl, tymián
|
|
Okolík |
|
(15.8.2020 10:03:41) Krkovici máme všichni moc rádi. Nakládáme ji 1-2 dny předem do oleje s koupenou nesolenou a nepikantní směsí koření na grilování. Běžec bohužel nedám, kupujeme ji v obchodě na vsi s potřebami na grilování.
|
|
|