holkamodroočka |
|
(8.3.2022 9:52:49) Co udělat se zbytkem? Už je obraná, je to mix prsou a nohou. Chtěla jsem udělat nějaké závitky v tortille, alá twister z KFC (ale bez smaženého masa). ale nikdy jsem to nedělala. Co se do toho dává? Jde mi hlavně o "dresink", aby to nebylo suché. Jinak jse myslela maso (zbyl i výpek), salát, rajče a ten dresink - z čeho? Budu ráda za inspiraci.
|
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 |
|
(8.3.2022 10:25:17) kachnu nejím, ale husu zpracovávám právě do tortill - maso rozeberu na vlákna (jako trhané) nebo pokrájím na drobno, smíchám s výpekem, placky nahřeju, potřu buď čatní nebo zakysankou (sůl, utřený česnek) - to hlavně u suššího kuřecího masa, zelenina, sýr, zabalit... nebo na placku navršit čatní, maso, cibuli, strouhaný sýr, přeložit napůl a v kontaktním grilu zapéct, salát k tomu... do burgrových housek, stejně jako trhané hovězí, případně do baget (i ty se dají pak zapéct v kontaktním grilu)... vlastně je to všechno totéž a nebo pak do směsi s rýží
|
|
|