Re: CT hlavy u předškoláka kvůli častým bolestem hlavy
zavedou ti pružkou kanylu do žíly a kontrastní látku ti vstříknou až budeš ležet na lehátku. Jediné na co mě upozornila bylo, že můžu cítit horko v genitální oblasti Kdybych byla chlap tak to ještě chápu No ale jinak se v podstatě nic nedělo. Když jsem koukala na to jak ti lidi tam čekali na CT ledvin a museli do sebe za 30 mi nut dostat litr nějakého patoku, který zjevně nebyl vůbec chutný... Tak mi tohle přišlo jako nic. A byla jsem tak kvůli problémům s migrénami a vedlejším projevům při ní, jako ztráta vidění, neschopnost se slovně vyjádřit a mrtvení úst, jazyka a pravé ruky. Chtěli tehdá vyloučit nádor nebo tak něco. Měla jsem nějaké změny na EEG ale ty má prý u migrény každý.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.