Manduca a roční dítě
Ahoj, pořídila jsem si Manducu na roční holčinu (skoro 10kg)....Jsem s ní celkem spokojená ( vyzkoušela jsem zatim jen Mei tai- hrůza). Mám jen pár otázek...Když ji mám na sobě s malou na břiše, mám pocit že jakoby musím zatahovat břicho ( Nejsem vůbec silná)...nevim jestli nemám malou moc na sebe nalepenou nebo je to spíš o tom že nejsem zvyklá ( nešátkovala jsem, byla jsem ruční nosič). Bojím se jakoby uvolnit břišní svaly, znáte to?...Jak dlouho se v tom může roční dítko nosit? Jak s Manducou cestujete autobusem...sedíte se zapnutou Manducou nebo dítě vyndáte a dáte na klín?...Co když je teplo? Nepřehřeje se mi v tom?...Není v horkých dnech lepší kočárek (otevřený sporŤák) s UV slunečník? Jak obléct dítě do Manducy v létě? Od kdy se prodlužuje zádová část ( zatim neprodlužujeme, protože pak nevidí ven)? Byl jste někdo na celodenním výletu s Manducou a jak zvládalo dítě v tom tak dlouho být?...Naše holčina ještě neumí chodit a nějak si ještě nedovedu představit ji v tom mít celý den...Někdy mi v ní usne, ale někdy se prohíbá jako luk a chce ven....Omlouvám se za spoustu otázek......a mocinky díky za odpovědi
Odpovědět