14.6.2009 21:56:16 Kačky a //
Re: Taky jste zastánci kroužkománie?
Tak my chodíme na plavání, cvičení a pak hudební škličku. Nikdy jsme zastáncem kroužků nebla, myslela, sjem, že se toho účastnit nebudu - navíc já a bazén!... Ale malá je fak neposeda a jak někdo psal, že si neumí představit, jak by se takové dítě chovalo na kroužku, tak můžu ze své zkušenosti říct, že perfektně!!! To jsem zírala! Na plavání jsem se nejdřív přemohla, že to zkusíme - a už jsme zůstaly a já si to díky malé moc oblíbila. Strašně se jí tam líbí! Totéž cvičení.
A trochu nesouhlasím s tím, že kroužky jsou pro maminy, aby i pokecaly... Možná jde o kvalitu kroužku, ale já teda na pokec moc času nemám - na cvičení lítám s malou, na plavání ji pořád někde chytám a lovím (sama chce skákat a klidně se potopí), na hudební školičce většinou děláme taky s dětma a zapojujeme se. Takže pokecat jedině třeba v šatně, kde lovíme každá svoje dítě. Samozřejmě, nové známé si tam člověk najde, ale já to beru jako věc podružnou. Ale je pravda, že já zas nejdu do MC - posezení u kávičky s dítětem v herně mi nebere.
Ale určitě to neberu jako kroužkománii a maminky, co nikam nechodí, nepovažuu za nijak divné apod. Prostě každé dítě i mamina je jiná. jak jsem psala, nikdy jsme nemylela, že bych vůbec něco navštěvovala... Bázlvé dtě bych nikdy do kroužku v batolecím věku nenutila.
Odpovědět