Já i můj muž jsme byli jednoznačně pro látkovky z mnoha důvodů (zdravější zadeček ekologická stopa...), používáme hlavně Pastelky Haipa-Daipa, přebaluje výborně a dokonce je to on, kdo prarodičům důrazně zakazuje na naší dceři používat běžné jednorázovky (když je krize používáme jednorázovky Alana - připadají nám míň plastové a chemické než ty normální). A dokonce kvůli jeho neustálým připomínkám k vlhčeným ubrouskům - že jsou strašně navoňané jsem musela rychle přejít na utírání zadečku ubrouskama nebo toaletním papírem s Medvídkem Eoné (já to měla v plánu, ale na jeho popud se to velmi urychlilo - ani jsme nedopotřebovali vlhčené ubrousky z porodnice). A zkoušíme i bezplenkovku - tak to samozřejmě taky nadšeně dceru drží nad lavorkem. Podle vašich některých příspěvků to vypadá, že to není běžné (což jsem si myslela), takže bych asi víc měla ocenit, že mám doma poklad! (svého muže)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.