15.8.2009 20:51:54 AZAZ
Re: Porodnice Motol
Ahoj,
přidávám pozitivní zkušenost, rodila jsem v Motole 2006 a 2009 a maximální spokojenost, personál z 99 % opravdu milý, prostředí příjemné. První porod byl velmi náročný, ale díky personálu proběhl nakonec vcelku hladce, druhý byl naopak velká rychlovka, ale byla jsem hospitalizovaná předem, takže jsme to stihli
Při obou jsem byla hodně nastřižená, ale bez toho bych se asi i kvůli velikosti miminek úplně roztrhla, takže jsem s tím počítala a i bych to chtěla... Z toho důvodu mi taky nevadilo, že byly obě děti po porodu v inkubátoru - během šití bych je stejně neudržela a takhle byly vedle mě, mohla jsem je v klidu hladit... U obou porodů byly ale několikrát přímo na sále přiložené...
CO se týče otce u porodu, záleží taky na tom, jak mají plno - například u prvního porodu nikdo nebyl na přípravě, tak tam mohl být se mnou, u druhého jsem uprostřed noci rodila jediná, takže nám poté dovolili i mobily přímo na sále, nikoho jsme nemohli rušit...
Nevím, jak je to přesně s volbou polohy, mě ta "klasická" při obou porodech z víc důvodů vyhovovala nejlíp... jo, a od roku 2006 vylepšily křesla
POkud ještě někdy budu rodit, určitě budu volit zase Motol.
Odpovědět