Já bych měla obavu, aby to netobook přežil - takový písek v počítači asi nebude moc dobrý a to bych skoro čekala, že na pískovišti zásah dostane a jak psal někdo předemnou - na monitor venku je špatně vidět - to můžu potvrdit - já když vezmu noťas na dvorek (do stínu) - tak v tom rozptýleném světle nevidím na obrazovce nic . Já kdybych viděla na pískovišti maminu s noťasem tak si pomyslím - a jéje, zase nějaké závislačka na netu ale co každej jsem nějakej - já zase nosím na pískoviště noviny - když vytáhnu na písku Blesk, tak mám pocit, že ostatní maminy si říkají - a jéje zase nějaká co utrácí peníze za takové kraviny jako je bulvár ma musí být bohatá, když si může dovolit kupovat takové hovadiny (to mi říká moje švagrová, když vytáhnu Bles u ní)
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.