Re: Co si o nastávajících maminkách myslí gynekologové
Tak tohle mě docela šokuje, s HK mám zkušenost, a to takovouto: ráno vtrhne na pokoj uklízečka, která jde vysypat koš už v 4.45, za chvíli přijde další, protože tam jsou tři různé koše a každý vysýpá jiná, sestry jdou zapsat údaj o měření teploty a dohlédnout, zda je před vizitou vše uklizeno, takže vizita v 6.30 rozhodně není ten problém. Co se týče jídla, ač nejsem rozmazlená, v HK to byla katastrofa, i když na kurzech porodnice se maminka doví, co se při kojení jíst nemá, za dvě hodiny po porodu servírují španěláka v pepřové omáčce a zelný salát zalitý octem, a v tomto duchu to probíhá po celou hospitalizaci. Jelikož jsem měla nadstandardní pokoj, soukromí na poporodní vyšetření jsem měla, ale při odvozu ze sálu (komplikovaný porod se ztrátou hodně krve) mě sestra sprdla, že mě měli umýt na sále a chtěla mě mýt před zřízencem, který mi pomáhal do postele. Když jsem se ohradila, osopila se na mě, že ten už jich viděl. Celkově na to nevzpomínám moc ráda, naštěstí jsem po velkých útrapách porodila zdravého chlapečka..
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.