Re: Co si o nastávajících maminkách myslí gynekologové
tak to je docela síla!!
co se týče jídla - tak já zkousnu cokoli, ale to co nám dávali na gyn když jsme hospitalizovaná v těhu, to bylo šílený, při první hosp jsme zhubla asi 3 kila, při druhé jsem si jídlo nechávala pro jistotu donést a to jsem měla výběr asi z 10jídel, jelikož jsem byla na nadstandardu... tak pokojem to nebylo...při třetí hosp. to celkem šlo, byla jsme překvapená... po porodu ani nemluvím, to jsme moc nevnímala co jím, byla jsem ráda, že jsem ráda..
na nesoukromí při prohlídkách po porodu - no to jsme nějak vzala jako axiom, že takhle to chodí.. že by to bylo příjemné se říct nedá, ale přžít se to dá!
takže vesměs si myslím, že tolik maminek si nestěžuje a už vůbec ne veřejně!! Přijde mi to jako výbuch nahromaděného vzteku a emocí, ale pokud to mělo být vtipné, tak mě to teda taky vtipný nepřijde... Jak se psalo výše, pokud bude nějaký odkaz, kde by se proti tomu dalo ohradit a nějak to "pořešit", klidně se připojím, ať si dr myslí co chce, ale veřejně by to neměl dávat na odiv!!!
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.