jj taky si myslim že na to "zajetí se" do režimu školy prostě potřebuje jen víc času... nikdy to nebyl klučík co by seděl s rukama za zády jako jiný děti ve školce...je prostě svůj... a chytrej je taky jako opička... po tátovi je talent na pc... už krátce po třetích narozeninách když se náhodou dostal na počítač bez našeho dozoru si na internetu našel hru, nainstaloval a začal si jí hrát, když sem ho takhle našla prvně nevěřila sem vlastním očím co to dělá i z toho trošku pramenila neoblíbenost Lukáška od jedné pani učitelky ve školce, protože jednou pani učitelka(to bylo Lukynovi asi 4 roky) se s něčim trápila na pc co maj ve školce pořád jí to nešlo a Lukášek k ní přišel a pověděl jí, to musíš takhle a na něco tam zmáčknul a hle šlo to no a od té doby na něj pani učitelka koukala tak nějak jinak... jinak mi přijde tak nějak docela stejnej jako ostatní prvňáčci... aspoň co to tak pozoruju na chodbě školy když tam sem... asi zkusim zítra pani učitelce navrhnout aby ho z poslední lavice přesadila přímo před sebe, aby prostě neměl takovou možnost zaplouvat pod lavici a tak aby ho měla prostě víc na očích... jinak je fakt že když se něčim motivuje tak je docela rychlej a poslouchá... takže taky zkusim navrhnout aby razítko na plavání neslibovala dětem za to kdo bude první svlečenej ale spíš kdo bude první oblečenej, protože ve svlíkání je nejrychlejší Lukášek za to s oblíkánim na něj vždycky čekaj... no mám toho plnou hlavu, furt přemejšlim co zlepšit a jak ho motivovat... dneska mi na otázku co by dělal když by ho vrátily do školky řikal super byl bych s mojema kamarádama a s mojí láskou pani učitelkou, ale když sem mu řekla že jeho kamarádi už šli do školy takže by tam byli jen ty malý prckové jako loni a že by přišel o ty kamarády a kamarádky co má ve škole, nehledě na to že by nemoh chodit na angličtinu co chodí a basketbal kterej si sám vybral tak obrátil a už do školky nechtěl... tak sem fakt zvědavá jak to s náma dopadne... podle mně by mu odklad uškodil... spíš si myslim že budeme muset nějak zapracovat na spolupráci nás, učitelky a kdyžtak tý poradkyně a nějak to zkusit zvládnout...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.