Já mám děti naučené chodit spát brzy. V menším věku po večerníčku(předškoláci) a teď dcera 3.třída )8 let) chodí v osm a syn primán chodí spát mezi osmou a devátou. O víkendu můžou být vzhůru do deseti a o prázdninách také. Výjimka z tohoto režimu je pouze mimořádná. U holky je to jedno,ale syn ADHD musí prostě mozek nechat dostatečně odpočinout a tak se musí pořádně vyspat. Bohužel jeho spánek je tak lehký,že je za noc x krát vzhůru,takže jiná možnost ani není. Oba většinou usnou ihned po dolehnutí do postele,takže žádné scénky se u nás nekonají.
A co se vstávání týče oba jsou většinou vzhůru docela brzy i když jak jsou starší vstávají také trochu později. Oba,ale vědí,že maminka se nebudí. Buď si dělají něco u sebe v pokojíčku,nebo si jdou udělat snídani. V týdnu je budím já a dělám jim snídani a svačinu do školy. O víkendu dostanu někdy snídani od nich přímo do postele. Synek už dělá palačinky,wafle,vajíčka atd.takže si to užívám.
A co se spaní týče vždy jsem razila heslo,že jsem jejich matka a ne otrok,takže večer byl vždycky volný pro mě a manžela,abychom měli na sebe také čas jako partneři a ne jenom rodiče.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.