20.11.2009 12:31:51 letroxa
Nevhodné chování spolužačky
Ahoj mamči. Mám dcerku v první třídě. Vše ok, je nadšená, jen má jednu spolužačku, se kterou má neustálé konflikty. Moje dcera není konfliktní typ, ve školce neměla problémy, ve škole si paní učitelka nestěžuje. Její spolužačka chodila do školky necelé dva měsíce, neustále měla problémy s chováním, děti buď uplácela dárkama, nebo do nich strkala a tloukla je. Tam si to učitelka ještě celkem ohlídala. Čekala jsem že ve škole bude rozumnější, chodí spolu holky do třídy a naše si věčně stěžuje, buď ji třískne deštníkem jen pro to, že si naše sedne v autobuse s někým jiným, nebo ji strčí do bláta, sebrala jí rukavice, tvrdila že je nemá, pak je před mýma očima hodila ze dveří autobusu. S paní učitelkou jsem o tom mluvila, říkala že zkusí na ni dohlídnout, i na tu spolužačku, že holt děti co nevyrůstají v kolektivu mají problémy v chování, jenže je jasné že je nemůže hlídat pořád. Zkoušela jsem mluvit s rodiči, jenže s nimi řeč není, holka jim tvrdí že to pravda není a že jí dělá naschvály naše. Přitom jsem fakt na vlastní oči viděla že do naší strká. Jsem fakt už zoufalá a nevím si rady jak tohle řešit, když s rodiči domluva není a je to od začátku září pořád dokola. Díky za každou radu.
Odpovědět