Re: rýma,kašel
No to já jsem taky zvědavá, jak jednou půjdu do práce, když nemáme žádné hlídací babičky, tety apod. a jsme věčně na hromadě já i oba kluci...to mě z každé práce za tři měsíce vyhodí!!! My taky jedem pořád dokola rýma, kašel, tepplota, rýma s kašlem, rýma s teplotou, kašel bez teploty a tak dále :) Nejhorší je,že všechny tyhle zázračné přípravky jsme zkoušela, bohužel mrňousům hned tak něco nechutná, imunoglukan je teda fakt hnusný...ani mě nebaví pořád něco polykat nebo s eněčím patlat - ještě všichni opěvují tymiánovou mast od fy JUST - dokonce jsem ji dostala jako dárek s chválou, jak to na všechno pomáhá (mazat hrudníček a záda při kašli, uzliny, chodidla po koupeli...) Zajímavé je, že co jsme si začli používat, jsme ješět nebyli zdraví :) ...teda ať ho používáme nebo ne :(
Mám pocit, že stejně ty rýmy a kašle budou, už se učím (jako spousta matek) že pokud není teplota, rýma není žlutá a kašla se jen trochu - je dítě plus mínus zdravé a neřešit to, prostě je to tak od října do června :(
Odpovědět