2.12.2009 23:57:43 Arien
Re: Porodnice Zlín nebo Uherské Hradiště
Zlín můžu doporučit, ale s menšími výhradami. Teď se tam chystám rodit podruhé a do rizikové poradny chodím už také podruhé, ke které jediné bych asi směřovala ty výhrady. Ta komunikace v mém případě tam nikdy nebyla nic moc, prostě spíš sklon k přístupu "my víme co je nejlepší a ty se ženská na nic moc neptej". Myslím ale že mnohdy je to bez problémů, skřípat to začne spíš až pokud se něčemu vzepřete, dokud nemáte důvod, tak může být vše OK. Na druhou stranu ale přístup byl vždy víceméně profesionální a dá se s nimi vyjít. Každopádně co se týče odbornosti lékařů tam bych nepochybovala, jen ta komunikace jim někdy moc nejde. Porod samotný - plánovaný císař - byl ale naprosto OK, nemůžu říct jedinou výhradu.
ALE Jako obrovské PLUS a u mne důvod proč jsem se rozhodla právě pro Zlín (namísto Brna) byly velmi dobré reference na novorozeneckou JIP nejen co se týče velmi vysoce ceněné odbornosti ale i přistupu, na Brno už tak úplně dobré nebyly. Srovnat sice nemůžu ale ve Zlíně jsem byla maximálně spokojená, pan primář Macko a jeho tým odvádějí skvělou práci. Velmi lidský, laskavý a ochotný přístup jak lékařů tak sester je v takové situaci neocenitelný. Když už syn musel do inkubátoru, tak jsem ráda že to bylo právě tady. A u dvojčat bych já osobně přece jen tohle hledisko jako podstatné zvažovala.
Odpovědět