Dobrý den Mám takový problém. Táta si před 14 dny koupil 6-ti týdenní štěně dobrmana. Před 3 dny se najednou fence zkroutily přední nožičky. Byli jsme u veterináře ortopeda a ten nám řekl, že je to vývojová vada, fence rostou nožičky rychleji než šlachy, které jak jsou krátké, kroutí pacičky. Uvidíme za 14 dní, jak se to bude vyvíjet, ale pokud by se to nezlepšilo nebo naopak zhoršilo, je to prý vada neslučitelná se životem. Samozřejmě uděláme vše proto, aby se to zlepšilo (ale moc se toho prý dělat nedá), ale pokud by to nestačilo a vada přetrvávala budu to muset řešit s paní od které fenku máme (už jsem jí informovala). Můžete mi prosím poradit, jak se taková situace řeší? Díky
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.