6.1.2010 16:45:07 Jana 30
Margitko, Karolko
s tím sexem a močením, muž nikdy ani nenaznačil, že by se mu to líbilo. Když jsem jen zahlídla jak dlouze si čůrají ty lidi po pusy :-( docela se mi zvedal kufr. Kdyby o to muž stál, tak bych asi svolila ať se podívá jak čůrám do záchodu, ale to by tak bylo ode mě vše na toto téma. Margitko, trošku mě uklidnilo, že Tvému muži se to taky líbilo. Netušila jsem, že se to tak chlapům líbí.
Peprný sms - moc se mi do nich momentálně nechce a to jen z toho důvodu, že si píše s ní, nerada bych aby to vypadalo, že se jí chci nějak rovnat, ale časem možná ta hořkost vyprchá a ráda mu napíšu. Na Silvestra jsem mu psala z práce, on mi neodpověděl, když jsem přišla domů, tak povídám, psala jsem Ti, on na to, že na to přišel dlouho a že si řekl, že za chvíli přijdu, tak, že to nemá cenu ani mi psát... To mi bylo líto a byla jsem naštvaná, koukal nechápavě a já mu říkám, no, někdo Ti za odpověď stojí a někdo ne. Je mi to líto. Odešel vedle do pokoje, po chvíli jdu za ním a říkám, kdybys aspoň přišel a řekl promiň. Proto s ním nyní moc smskovat nechci, věřím, že časem to půjde, ale lámat přes koleno to nebudu.
Odpovědět