Ahojky, jsem tak ráda, že Vás holky mám tu na netu
koukám po nějaký práci, jenže to není prča, jsem rozpočtářka a obchodník pro nejmenovanou stavební firmu, kde jsem skončila pro neplacení provizí, jsem bez peněz a bez práce se zlámanou rukou a srdcem
docela super, ale nesmím se litovat, vím, že jsou na světě daleko daleko horší věci než tohle... Jen mám strach, aby ode mne neodešel kvůli tomu, že nemám príci. No nejsem pitomá? Holky kdybyste to viděli u nás na začátku vztahu.Byl mi docela volný, byl tak zamilovaný, že jsem mu dala šanci. A teď? Jsem zamilovaná já a nejradši bych si nafackovala. To jsou fakt blbosti. Třeba poznám, že byl v solárku. Dřív nikdy nechodil, bejvalku za to odsuzoval. Jen jsem podotkla, že je už tmavší jak náš adoptvní prcek (polovietmámek) a on, že to se mi zdá, že v žádnym solárku nebyl a přitom vedle jeho bundy byl vypadlý pytlíšek opalovacího krému do solárka, proč by mi v takový blbosti lhal? Že by se za to styděl?
)), když to tak odsuzoval....a to jsou ty momenty, který ve mne podrývají tu důvěru. A třeba i zbytečně, že. Nevím, ale rozhodla jsem se, že do toho nebudu vůbec rýpat a budu se snažit být OK. Jestli ona na něj tlačí, tak nechci být stejná jako ona. Jinak mm byl včera doma milý, když jsem mu řekla, že mám nervy z té práce, tak mi řekl, ať na to teď nemyslím - to dřív (před poradnou) by se mne ještě 5x denně ptal, jestli jsem už vymyslela co s tím budu dělat
Mám pocit, že mne víc podporuje a UPS! Hned za tím zase něco vidím
(že má špatný svědomí a tak...)Je to všechno blbost. Potřebujeme společné zážitky. Zítra vezem staršího kluka k jeho biomamce na víkend, mladšího bychom snad udali nějaké babičce a mohli zajít do kina
jdu mu pisnout ICQ, ať se mám zas proč trápit, že neodepisuje
hahaha