16.1.2010 21:22:18 Jordana
Re: Porodnice TURNOV
Sestry dole na gyn.ambulanci byly fajn,ale kterýkoliv doktor stál zaprd.Ležela jsem tam 14dní s krvácením v těhu-čekalo se,až se primář vrátí z hor,aby se rozhodli co se mnou-fakt se ho dost bojí-ale oni sami teda žádný pěkný přístup...Nakonec mě odlifroval pryč-prý,že mě jako pacientku nezná,když mám gyndr. v Praze-ať si raději zařídím hospitalizaci tam.Navíc mi vystavěl zprávu pro gyn.se špatnou diagnozou-můj lékař i porodník se nestačili divit-co jsem si přinesla za bludy napsané a hlavně jak arogantní formou napsané....
Co vím,tak pokud máš nějaký malý problém,tak tě nechají ležet třeba celé těhu v nemocnici a primář ti pak bude tvrdit,jak tobě či dítku zachránili život-když máš velký problém-odlifrují tě pryč......Je to zkušenost i mých 2 kamarádek.....Také jsem slyšela něco o vynucených sponzor. darech....
Pokud máš těhu zdravé i porod-není prostě problém porodit kdekoliv-a pak si asi stěžovat nebudeš...
Jen co vím,tak na porodnici je jen jeden záchod na chodbě-což mi přijde hrozný-a o sprše nemluvím....
Doporučuju fakt ten JBC-nevím o nikom(tedy jen 5 příkladů mám ;-) )kdo by byl s čímkoliv nespokojen....
Odpovědět