Já naštěstí z exekucí osobní zkušenost nemám.Ale bohužel dcera se zetěm ano.Měli dluh asi 8000kč,který něměli jak zaplatit a o pomoc nás požádali až částka narostla i s poplatky na 400000kč.Vše jim vzniklo tím,že zůstala na neschopnosti s rizik. těhotenstvím a snížil se jim příjem.Exkutor Vrána jim odstavil účet,na kterém měli přes 200000kč,které byli zeťové matky a ty jim zabavil.Mezitím dal i exekuci na plat a nařídil dražbu rodinného domu,který je pořízen na hypotéku.V domě nezabavil nic,ale kvůli zbývajícímu dluhu 150000kč jim prodá dům nad hlavou.Přestože vím,že udělali chybu a vše musí zaplatit,tak se mě zdá postup divný.Nepřistoupil na splácení zbylého dluhu platem a vše začalo loni na podzim a na polovinu února je už vyhlášená dražba,trvalo to jen půl roku.Spousta společností se na ně začala obracet s nabídkou na pomoc a pokud jejich nabídku chtěli vždy přijmout,tak najednou ta společnost od toho dala ruce pryč.Je mě divná ta rychlost,když spoustů exekucí je třeba nevyřízených několik let.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.