12.2.2010 21:24:24 Mariška, 2 děti
Re: Můj manžel je stejný
Evi, tchýně nám naštěstí do života moc nekecá. Bydlí sice v baráku, ale v samostatném bytě. S manželem - svým synem moc nevyjde, takže asi i proto. Jinak si představ, že já jsem byla ještě blbější!!! To, že jsem milence napsala dopis, to bylo až úplně to poslední, co jsem udělala - po 2,5 letech trápení. A bylo to to jediné, co mělo odezvu takovou, v jakou jsem doufala - napsala, že mi nechce dále ubližovat a že dává od něj ruce pryč (jo, holt když potřebuju, tak psát mi jde docela dobře - krapet jsem zatlačila na city, žádný ubrečený žvásty, ani žádné doprošování). Před tím jsem dělala všechno možné i nemožné - kamarádila jsem se s ní (s domněnkou že nebude podrážet kamarádku), sem tam jsem pronesla nějakou "drobnou" poznámku, ve které jsem jí dala najevo, o čem všem vím (aby věděla, že až tak moc velká blbka nejsem, že si mohou dělat co chtějí a já o ničem nevím) a podobně. Jinak napřímo jsem vše řešila jen s manželem - pořád to totiž pokládám za jeho vinu, ne její - on byl zadaný!, ona jen mírně bezohledná.
Odpovědět