Já bych NIKDY nedala jméno po někom, jméno má mít prostě každej svoje. Neteř se jmenuje po švagrové a synovec po bráchovi a je to hrůza hrůzoucí. Synovci je už 18 a neustále říkáme malej Tom a starej Tom, no aspoň už jsme konečně odstranili označení Tomášek, ještě před rokem to byl pořád Tomášek!! Poštu si pletou taky, kolikrát si otevřeli navzájem něco, co jim nepatří a oba na ta stejná jména svorně nadávají!!! Neteři bude 8 a neustále je to Hanička a bude Hanička ještě v 15, aby se to rozlišilo, jinak je v tom zmatek. Moje 3-letá dcera je Linda, nijak jí to nezdrobňujem a neteř je o tolik starší a furt je prostě Hanička. Takže to je zase můj názor. Osobně bych se ani nikdy neochudila o možnost vymyslet jméno, to mě na celém těhotenství baví nejvíc . Jakub je krásný jméno, ale je jich šíleně moc a navíc už jednoho v rodině máte, já bych vymyslela rozhodně něco jiného.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.