mapeš, já ti nevím - mám s těmi speciálními školami trochu problém. Mimochodem jako dítě jsem četla od tří let, ve čtyřech stoprocentně plynně, v pěti jsem místo učitelek předčítala dětem ve školce, když měly odpolední klid. Syn tohle pravda nepodědil, ale zase má od dvou let poněkud obskurní zálibu v mořské biologii. On si v životě nehrál s auty nebo s vláčky, vždycky ho zajímala jen ta biologie. Na to žádný speciální školy nejsou, ale i kdyby byly - myslím, že je důležité integrovat dítě do prostředí, ve kterém bude po zbytek života trávit většinu času. Na separaci těch, co mají nějaké nadání je čas ve chvíli, kdy se chodí do víceletých gymnázií. Čistě můj subjektivní názor, samozřejmě.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.