Ja bych za sebe psa nikdy pryc nedala- kvuli sobe i kvuli detem. Je fakt,ze bydlime v prizemi,mame malou zahradku, pes se tam ale vy... pouze v pripade opravdove nouze. 3 minuty od domu mame louku a velky park. Kdyz jsem tyden u nasich - v panelakovem sidlisti- tak uz jsem z toho zoufala,protoze mi to prije hrozny vencit psa na sidlisti- a ani ho nepoustim probehnout,protoze se bojim,ze mi vlitne nekde pod auto. Je fakt, ze kdyz je manzel pryc a deti jsou nemocne,tak je to se psem zahul. NEcetla jsem celou diskuzi- ale jak velke jsou deti??? Spi pres den??Nebo nemuzou zustat 10 minut samy doma,abys vybehla parkrat za den alespon pred barak??
no a prijde mne hrozne divna tahle veta .......Vybírali jsme ji dlouho, aby byla zdravá, bezproblémová, skoro bezúdržbová.. dali jsme 15000 za kvalitní štěnátko ....... 1) no bohuzel i s kvalitnim stenatkem se musi chodit alespon 4 x ven 2) my mame misence z utulku-zadarmo a meli jsme ji vybranou za 3 minuty - je zdrava, cistotna, hrava, vdecna, uzasna k detem- moc nechapu tu souvislost
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.