já upozornuju že neřeším běžný provoz, ten fungoval v domě i v bytě dokud nezačaly děti marodit, hlavně teda starší, takovým způsobem že jsme strávili i pět týdnů v tahu doma.. a do toho je manžel pořád pryč. Každý měsíc mám několik dnů stresu jestli je lepší nechat dítě s vysokou horečkou doma nebo ho táhnout sebou.
Věř mi že to co popisuješ je normální, vyrostla jsem se psem, manžel také. Na tom že chodíš venčit psa není nic obdivuhodného, navíc já moc nevyhledávám pískoviště ani průlezky ale jezdíme spíš do lesa, takže i pro psa ideální. Ale ted bohužel nějak nevidím jak vyvenčit psa když nemůžu z domu.. a pořád se to opakuje a na zlepšení to nevypadá.
A lassie, ona je vychovaná, bohužel neposlouchá ty známé. A hlídání u nich ji absolutně nestresuje, těší se tam, těší se i zpátky domů.. prostě jako u babičky. Oni ji milujou až nezřízeně, bohužel tím pádem ji i nehorázně rozmazlují.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.