Re: Odsávačka na vysavač pro 5 leté dítě
Dobrý večer, odsávačku můžu jedině doporučit, dítě se tak nevysiluje smrkáním, řekla bych, že je i efektivnější než to smrkání. Jinak zelená rýma je případ pro lékaře. Syn jí měl 2x a vždy musel brát antibiotika. Po dobrání antibiotik sice už zelenou rýmu neměl, ale pořád měl trochu nudli, ve spánku chrčel a pak se to zase po krátkém čase opakovalo. Došlo mi, že musím udělat víc, než ho tahat k doktorce pro antibiotika, a že nechci, aby byl na nich tak často. Začala jsem mu důsledně podávat Sinupret podle návodu, stříkala jsem mu 3 dny Olynth (aby se mu uvolnily dutiny a vše mohlo s pomocí Sinupretu vytéct). A týden během této domácí léčby jsem ho držela doma. Prostě to chce teplo, teplo a zase teplo. Čepice v tomhle případě až tak nepomůže, protože jde o to, aby nedýchal chladný vzduch. No a odsávala jsem mu nos. Po takovémto týdnu byla rýma pryč. Vrátila se mu ještě párkrát, ale už nebyla nikdy zelená, vždy jsem to takhle opakovala a můžu teď s jistotou říct, že už půl roku (od loňského listopadu) máme úplný pokoj od rýmy! doufám, že jsem to nezakřikla, a proto klepu do stolu
Odpovědět