16.4.2010 9:11:36 Binturongg
Re: Porodnice ve Strakonicích
Měla jsem rodit ve Strakonicích loni v létě, ale "utekla" jsem právě za zmiňovaným MUDr. Štětkou, takže jsem to do porodnice měla nakonec 60km, ale stálo mi to za to.
Možná se za ten rok, co tam pan doktor nepracuje něco změnilo k lepšímu - všichni se tam o to snaží zuby nehty, ale ani podruhé tam rodit nepůjdu, i když je to blíž...
PA jsou prý opravdu báječné (na rozdíl od sester na šestinedělí), ale záleží na doktorovi, který je u porodu, a jak porod probíhá. Vzhledem k "umění" primáře a mládí většiny mudrů bych to shrnula asi tak, že Strakonická porodnice je vhodná pro bezproblémové rodičky s hladkým průběhem přirozeného porodu.
Pokud jde o zdraví moje i mého dítěte (ne-li o víc), nějaké voňavé olejíčky a charismatický teoretik, který je zavedl, mi fakt nepomůžou...
Ale abych Tě jen neděsila - jestliže těhu probíhá normálně a nečekáš žádné komplikace, myslím, že to bude ok (koneckonců, porod je v rukách asistentek a ty jsou fajn a zkušené), a že vyhoví všemu, co jim řekneš, protože se fakt snaží získat zpátky ztracenou pověst a jsou ochotni (a mají příkaz shora) stavět se na hlavu
Držím moc palce!
Odpovědět