| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kde rodit

16.4.2010 9:11:36 Binturongg

Re: Porodnice ve Strakonicích

Měla jsem rodit ve Strakonicích loni v létě, ale "utekla" jsem právě za zmiňovaným MUDr. Štětkou, takže jsem to do porodnice měla nakonec 60km, ale stálo mi to za to.
Možná se za ten rok, co tam pan doktor nepracuje něco změnilo k lepšímu - všichni se tam o to snaží zuby nehty, ale ani podruhé tam rodit nepůjdu, i když je to blíž...
PA jsou prý opravdu báječné (na rozdíl od sester na šestinedělí), ale záleží na doktorovi, který je u porodu, a jak porod probíhá. Vzhledem k "umění" primáře a mládí většiny mudrů bych to shrnula asi tak, že Strakonická porodnice je vhodná pro bezproblémové rodičky s hladkým průběhem přirozeného porodu.
Pokud jde o zdraví moje i mého dítěte (ne-li o víc), nějaké voňavé olejíčky a charismatický teoretik, který je zavedl, mi fakt nepomůžou... ~d~ ~p~

Ale abych Tě jen neděsila - jestliže těhu probíhá normálně a nečekáš žádné komplikace, myslím, že to bude ok (koneckonců, porod je v rukách asistentek a ty jsou fajn a zkušené), a že vyhoví všemu, co jim řekneš, protože se fakt snaží získat zpátky ztracenou pověst a jsou ochotni (a mají příkaz shora) stavět se na hlavu ~t~ ~2~
Držím moc palce!
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Porodnice ve Strakonicích jezinečka 15.4.2010 18:35
*Re: Porodnice ve Strakonicích keslinka+Jiří11/05+Natálka9/02 15.4.2010 20:10
*Re: Porodnice ve Strakonicích Hana, Pavlík8/04,Davídek3/07 15.4.2010 20:44
*Re: Porodnice ve Strakonicích Arijka1+5,5r.+2,5r.+1m 15.4.2010 20:54
*Re: Porodnice ve Strakonicích Milarka,Luci/04,Eli/08,Zuzi/11 15.4.2010 23:18
**Re: Porodnice ve Strakonicích Ivča + 3 kluci 16.4.2010 9:6
*Re: Porodnice ve Strakonicích Binturongg 16.4.2010 9:11

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.