Já chtěla Karolínu nebo Jáchyma, příteli to bylo jedno jak se bude jmenovat, něco si vyber. Když pak bylo zřejmé, že to bude holka, tak se mě tchyně jednou před ním zeptala a jak se bude jmenovat a já řekla Karolína a reakce přítele v žádným případě, tchýně...cožéééé??? No neprošlo to a neprošel by mi ani Jáchymek u kluka. Pak jsme se začali handrkovat, 2 měsíce před porodem ještě nebylo zcela jasné jméno, až mě napadla Sylvie, máme Sylvinku teda, kompromis, ale líbí se nám to a ono je nakonec asi jedno jak sedítě jmenuje, skoro na všechna normální jména si člověk zvykne. Za nenormální považuji taková ta Voda a Vítr, Velký Medvěd a podobně
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.